BISNESPRO - Liiketalouden valmennusohjelma

Bisnes ei nuku koskaan - pitäisikö sinunkin havahtua?

Liiketalouden valmennusohjelma BISNESPROn avulla pysyt mukana liiketalouden sekä tieto- ja viestintätekniikan viimeisimmissä tuulissa. Omat tavoitteesi ja kehittymistarpeesi määrittävät henkilökohtaisen valmennusohjelmasi sisällön. Valmennusohjelma antaa sinulle konkreettisia työkaluja omien tehtävien ja toimintatapojen kehittämiseen.

BISNESPRO koostuu valinnaisista koulutusmoduuleista, joista rakennetaan juuri sinun tarpeidesi mukainen valmennusohjelma.

BISNESPRO -valmennusohjelma kehittää osaamistasi kaikista liiketoiminnan näkökulmista ja sopii kaikille alasta kiinnostuneille henkilöille. Henkilökohtainen opiskeluohjelma suunnitellaan yhdessä valmennuksen alussa. Voit osallistua yksittäisiin koulutuspäiviin tai suorittaa tutkinnon osia tai koko tutkinnon.

Koulutus mahdollistaa pätevöitymisen johonkin seuraavista tutkinnoista:

 

Yrityskohtainen tai henkilökohtainen kehityspolku voidaan valita ja suunnitella yhdessä BISNESPRO -valmennusohjelman osa-alueista ja yksittäisistä moduuleista tarpeiden mukaan. Tutustu ja ilmoittaudu BISNESPROn eri osa-alueisiin:


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.