Autoalan perustutkinto, pienkonekorjaaja
Pienkonekorjaaja

Autoalan perustutkinto, pienkonekorjaaja

Aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan yhteisessä koulutusprosessissa yhteishaun kautta tulleiden opiskelijoiden kanssa ja opiskelu on päätoimista päiväopiskelua.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt.

Autoalan perustutkinnon, moottorikäyttöisten pienkoneiden korjauksen osaamisalan suorittaneen ammattinimike on pienkonekorjaaja. Pienkonekorjaaja huoltaa ja korjaa erilaisia moottorikäyttöisiä pienkoneita kuten moottoripyöriä, mopoja, mönkijöitä ja sekä toimii asiakaspalvelutehtävissä. Hän osaa toimia korjaamo- ja asiakaspalvelutehtävissä sekä valita huollossa ja korjauksessa käytettävät aineet ja tarvikkeet.

Tyypillisiä työtehtäviä ovat: moottorikäyttöisten pienkoneiden huolto- ja korjaustyöt, mopojen, mönkijöiden ja moottoripyörien huolto- ja korjaustyöt, puutarhakoneiden huolto- ja korjaustyöt, veneiden ja vapaa-ajan ajoneuvojen huolto- ja korjaustyöt, uusien tuotteiden kokoaminen.

Alalla työskentelevältä henkilöltä vaaditaan asiakaslähtöisyyttä, ympäristötietoutta sekä turvallisuussäädösten noudattamista. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, kiinnostusta tekniikkaan, huolellisuutta ja tarkkuutta, kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä. Ammatissa pääset työskentelemään kasvavalla toimialalla uuden teknologian parissa. Työtehtävät ovat monipuolisia ja haastavia.


Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy
5.8.2019 Autoalan perustutkinto, pienkonekorjaaja Riihimäki 30.6.2019

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.