Yrityksen suunnittelu

Hyvinkää
Jatkuva haku

Koulutuspaikka

Hyria Hyvinkää, Torikatu 18

Hinta

Opiskelijamaksu 200 €, mikäli osallistuja suorittaa Yrittäjän ammattitutkinnon tutkinnon osan. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen, verkkomateriaalin ja tutkinnon osan näytön. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Koulutus on maksuton, mikäli osallistuja suorittaa Liiketalouden perustutkinnon tutkinnon osan. Koulutukseen sisältyy opetus, ohjaus, verkkomateriaali ja tutkinnon osan näyttö. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Opiskelijamaksu 700 € (sis. ALV 24 %), mikäli osallistuja osallistuu koulutukseen ilman osatutkinnon suorittamista. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen ja verkkomateriaalin.

Aikataulu

Koulutus sisältää lähiopetusta yhteensä 6 päivää klo 8.30 - 15.30.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä tai suunnittelet oman yrityksen perustamista.

Tavoite

Yrityksen suunnittelu -kokonaisuus on sopivan mittainen, realistinen ja ajankohtainen kokonaisuus yritystoiminnan suunnittelusta.

Valmennuksen tavoitteena on antaa tietoja yritystoiminnan alkuvaiheen suunnittelusta ja toiminnasta. Koulutuksesta on myös hyötyä, jos haet starttirahaa TE-toimistosta yritystoimintasi alkuun.

Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus suorittaa Liiketalouden perustutkinnon tai Yrittäjän ammattitutkinnon tutkinnon osia.

Sisältö

  • yritystoiminnan suunnittelu ja kehittäminen
  • yrityksen tuote- ja asiakaskohderyhmäpäätökset
  • yrityksen perustamistoimet.

Yrityksen suunnittelun työpajat:

  • tuotteistustyöpaja
  • kannattavuustyöpaja
  • markkinointityöpaja.

Opiskelun henkilökohtaistaminen

Koulutuksen suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja mahdollinen tutkintotavoite huomioiden.

Osatutkintotavoitteisessa opiskelussa Liiketalouden perustutkinnon tai Yrittäjän ammattitutkinnon osan suorittamiseksi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma tukemaan tutkinnon osan suorittamista.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta. Koulutus sisältää myös henkilökohtaista opintojen ohjausta sekä toimintatyylianalyysin yrittäjäprofiilista. Koulutuksen kokonaislaajuus on 320 tuntia.

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Peruutusehdot eivät koske oppisopimusopiskelijaa.

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Yhteyshenkilöt

LEENA NYMAN, kouluttaja
Puh.: 050 524 3590
S-posti: etunimi.sukunimi@hyria.fi

HYRIA HAKUTOIMISTO JATKUVA HAKU
Puh.: 020 690 159
S-posti: hakutoimisto@hyria.fi


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.