Verkosta tuottoa ja tehoa

Hyvinkää
Jatkuva haku

Koulutuspaikka

Hyria Hyvinkää, Torikatu 18

Hinta

Koulutus on maksuton, mikäli osallistuja suorittaa Liiketalouden perustutkinnon tutkinnon osan. Koulutukseen sisältyy opetus, ohjaus, verkkomateriaali ja tutkinnon osan näyttö. Koulutus on opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Opiskelijamaksu 700 € (sis. ALV 24 %), mikäli osallistuja osallistuu koulutukseen ilman osatutkinnon suorittamista. Hinta sisältää opetuksen, ohjauksen ja verkkomateriaalin.

Aikataulu

Koulutus sisältää lähiopetusta yhteensä 5 lähipäivää klo 8.30 - 15.30.

Kohderyhmä

Henkilöille, jotka ovat kiinnostuneet tutustumaan verkkomarkkinoinnin ja -viestinnän, sosiaalisen median ja verkkokaupan välineisiin ja niiden hyödyntämiseen uudella tavalla yrityksen asiakkuusmarkkinoinnissa ja sähköisessä kaupankäynnissä. Tulosta ei tehdä hakuammunnalla, vaan tarkalla tähtäyksellä!

Tavoite

Tavoitteena on tutustua verkkoviestinnän, mobiilimarkkinoinnin välineisiin ja niiden käytännön toteutuksiin. Koulutuksen tavoitteena on myös perehtyä käytännössä sosiaalisen median työkaluihin ja niiden hyödyntämiseen verkkoyhteisöissä. Koulutuksessa perustetaan verkkosivut, johon lisätään verkkokauppa.

Koulutuksen yhteydessä on mahdollisuus suorittaa Liiketalouden perustutkinnon Sähköinen kaupankäynti tai Verkkopalvelun tuottaminen ja ylläpito -tutkinnon osa.

Koulutuksen jälkeen pystyt:

- suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköistä markkinointia ja mobiilimarkkinointia osana yrityksen digitaalista markkinointiviestintää
- käyttämään tietoturvallisesti sosiaalisen median välineitä ja palveluja verkkomarkkinoinnissa ja -yhteisöissä
- ottamaan käyttöön verkkosivuston ja ylläpitämään sitä
- ottamaan käyttöön ja ylläpitämään verkkokauppaa
- tekemään verkolla tulosta.

Sisältö

  • Digitaalinen viestintä (sis. orientaatiopäivän)
  • Kotisivupaja
  • Verkkokaupan pystytys
  • Hakukoneoptimointi ja hakusanamarkkinointi
  • Sisällöntuotannon työpaja.

Opiskelun henkilökohtaistaminen

Koulutuksen suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja mahdollinen tutkintotavoite huomioiden.

Tutkintokoulutuksen kesto on yksilöllinen riippuen opiskelijan henkilökohtaisesta lähtötilanteesta ja tavoitteista.

Toteutus

Koulutukseen toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka koostuu lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työpaikalla järjestettävästä koulutuksesta. Koulutukseen sisältyy myös henkilökohtaista opintojen ohjausta. Koulutuksen kokonaislaajuus on yhteensä 280 tuntia.

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Peruutusehdot eivät koske oppisopimusopiskelijaa.

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Yhteyshenkilöt

MARI PALOJÄRVI, kouluttaja
Puh.: 050 411 0752
S-posti: etunimi.sukunimi@hyria.fi

HYRIA HAKUTOIMISTO JATKUVA HAKU
Puh.: 020 690 159
S-posti: hakutoimisto@hyria.fi


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.