Vartijan koulutus (80 ot)

Helsinki
25.2. - 8.3.2019 klo 8.15 - 16.30
Haku päättyy 18.2.2019
Vapaita paikkoja: 1

Koulutuspaikka

Hyria Helsinki, Malmin asematie 6

Hinta

Opiskelijamaksu 299 €. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Hinta sisältää opetuksen ja materiaalin.

Jos opiskelija ei läpäise näyttökoetta, voi sen uusia yhden kerran maksutta. Tämän jälkeen opiskelijalla on oikeus uusia koe vielä kaksi kertaa, mutta niistä laskutetaan opiskelijaa 54 €/koe. Jos kolmaskaan uusintakoe ei mene läpi, pitää koulutus käydä kokonaan uudelleen.

Kohderyhmä

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Tavoite

Väliaikaisen vartijan koulutuksen (40 ot) ja Vartijan koulutuksen (80 ot) suorittaminen on edellytyksenä yksityisistä turvallisuuspalveluista annetun lain (1085/2015) mukaiseksi vartijaksi hyväksymiselle. Henkilö, joka on suorittanut nämä osat sekä täyttää muut lainsäädännön asettamat vaatimukset, voidaan hyväksyä vartijaksi viideksi vuodeksi kerrallaan. Vartijaksi hyväksyntä haetaan poliisilta hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen.

Vartijan koulutukseen osallistujan on täytynyt suorittaa Väliaikaisen vartijan koulutus (40 ot) voidakseen osallistua tälle kurssille.

Toteutus

Koulutus kestää 10 päivää ja toteutetaan päiväopintoina.

Koulutuspaikat

20

Peruutusehdot

Ilmoittautumisesi on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta hakuajan loppuun mennessä.

Veloitamme opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Yhteyshenkilöt

HYRIA HAKUTOIMISTO JATKUVA HAKU
Puh.: 020 690 159
S-posti: hakutoimisto@hyria.fi

MIKKO RASIMUS, kouluttaja
Puh.: 050 571 8871
S-posti: etunimi.sukunimi@hyria.fi


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.