Väliaikaisen vartijan koulutus (40 ot)

Helsinki
20. - 24.5.2019 klo 8.15 - 16.30
Haku päättyy 13.5.2019
Vapaita paikkoja: 20

Koulutuspaikka

Hyria Helsinki, Malmin asematie 6

Hinta

Opiskelijamaksu 189 €. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa. Hinta sisältää opetuksen ja materiaalin.

Jos opiskelija ei läpäise näyttökoetta, voi sen uusia yhden kerran maksutta. Tämän jälkeen opiskelijalla on oikeus uusia koe vielä kaksi kertaa, mutta niistä laskutetaan opiskelijaa 54 €/koe. Jos kolmaskaan uusintakoe ei mene läpi, pitää koulutus käydä kokonaan uudelleen.

Kohderyhmä

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Tavoite

Koulutus antaa opiskelijalle vartijan työssä tarvittavat perustiedot ja -taidot. Henkilö, joka on suorittanut Väliaikaisen vartijan koulutuksen (40 ot) sekä täyttää muut lainsäädännön asettamat vaatimukset, voidaan hyväksyä väliaikaiseksi vartijaksi neljäksi kuukaudeksi. Väliaikaiseksi vartijaksi hyväksyntä haetaan poliisilta hyväksytysti suoritetun kurssin jälkeen. Koulutus perustuu lakiin (1085/2015) yksityisistä turvallisuuspalveluista.

Koulutuspaikat

20

Peruutusehdot

Ilmoittautumisesi on sitova, mutta se voidaan peruuttaa kuluitta hakuajan loppuun mennessä.

Veloitamme opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen ilmoittautunut jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Lisätietoja

Palvelemme mielellämme myös yritysasiakkaita. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Yhteyshenkilöt

HYRIA HAKUTOIMISTO JATKUVA HAKU
Puh.: 020 690 159
S-posti: hakutoimisto@hyria.fi

MIKKO RASIMUS, kouluttaja
Puh.: 050 571 8871
S-posti: etunimi.sukunimi@hyria.fi


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.