Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, tekninen kiinteistönhoitaja

Riihimäki
Jatkuva haku

Tutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Osaamisalat

kiinteistönhoidon osaamisala

Koulutuspaikka

Hyria Riihimäki, Sakonkatu 1

Hinta

Opiskelijamaksu 450 €. Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksutonta. Koulutus on osittain opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu sähkö-, putki-, ilmanvaihto- sekä kiinteistönhoitoalan työkokemusta omaaville henkilöille, joiden tavoitteena on suuntautua teknisen kiinteistönhoitajan tehtäviin. Koulutukseen hyväksyttävällä tulee olla sähköasentajan, talotekniikan tai kiinteistönhoitajan koulutus ja/tai työkokemusta alalta.

Koulutus on mahdollista myös oppisopimuskoulutuksena, johon hakeudutaan täyttämällä sähköinen taustatietolomake osoitteessa www.hyria.fi/oppisopimus.

Koulutus soveltuu myös työttömyysetuudella opiskeleville. Selvitä, täyttyvätkö työttömyysetuudella opiskelun ehdot osaltasi. Ota yhteyttä omaan TE-toimistoosi ennen opintoihin hakeutumista. Lisätietoja työttömyysetuudella opiskelusta.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto, tekninen kiinteistönhoitaja. Tutkinto antaa valmiudet toimivat monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä kiinteistöpalvelualan yrityksien palveluksessa, jotka tarjoavat asuin-, liike- ja teollisuuskiinteistöjen talotekniikan huoltoa ja kunnossapitoa. Työtä tehdään asiakaskiinteistöissä, työssä vaaditaan hyvää asiakaspalvelutaitoa.

Sisältö

Valtakunnalliset Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon sisällöt ovat suunnitteilla ja julkaisemme ne niiden vahvistuttua.


Lisätietoja saat Opetushallituksen ePerusteet -palvelusta:

Opiskelun henkilökohtaistaminen

Tutkinnon suorittamisaika on yksilöllinen. Koulutus toteutetaan non-stop -periaatteella, henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Opiskelija ja vastuukouluttaja suunnittelevat yksilöllisen opintopolun ja aikataulun - oppimistarpeet ja tutkintotavoite huomioiden. Koulutuksen ja tutkinnon suorituksen kesto on keskimäärin noin 1 vuosi.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa suoraan näytöissä ilman tutkintokoulutukseen osallistumista.

Toteutus

Koulutus sisältää lähiopetusta, verkko- ja etäopiskelua sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta.

Peruutusehdot

Tiedotamme opiskelupaikan saamisesta henkilökohtaisesti. Peruutus voidaan tehdä viimeistään 14 päivän kuluttua opiskelupaikkatiedon saamisesta. Jos opiskelija on aloittanut koulutuksen tämän ajan sisällä, tässä tapauksessa peruutusoikeus päättyy koulutuksen aloittamiseen. Peruutusilmoitus tehdään sähköpostilla hakutoimisto@hyria.fi.

Maksullisissa koulutuksissa veloitamme koko opiskelijamaksun, mikäli koulutukseen valittu jättää saapumatta ilman peruutusilmoitusta. Opiskelijamaksua ei palauteta, jos opiskelija keskeyttää koulutuksen.

Peruutusehdot eivät koske oppisopimusopiskelijaa.

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden hinnanmuutokseen, koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen.

Yhteyshenkilöt

JARI PELLIKKA, kouluttaja
Puh.: 0406386567
S-posti: etunimi.sukunimi@hyria.fi

HYRIA HAKUTOIMISTO JATKUVA HAKU
Puh.: 020 690 159
S-posti: hakutoimisto@hyria.fi

Oppisopimusasiat
MARJA HILJANEN, opintosihteeri
Puh.: 040 765 5816
S-posti: etunimi.sukunimi@hyria.fi


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.