Työvoimakoulutus
Työvoimakoulutus

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, perusopinnot - osatutkinto (työvoimakoulutus)

Hyvinkää
11.2. - 14.6.2019
Hakuaikaa jatkettu
Haku päättyy 28.2.2019

Tutkinto

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto

Koulutuspaikka

Hyria Hyvinkää, Karankatu 3-5

Hinta

Työvoimakoulutus on osallistujalle maksutonta.

Aikataulu

Koulutus alkaa helmikuussa 2019.

Kohderyhmä

Koulutuksen aikana opiskelija hankkii hitsauksen, koneistuksen ja asennustekniikan perusosaamisen, joka mahdollistaa työllistymisen erilaisiin hitsauksen, koneistuksen ja asennustöiden perusvalmiuksia vaativiin töihin.

Tavoite

Tavoitteena on suorittaa kaksi tutkinnon osaa Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta.

Sisältö

Lisätietoja saat Opetushallituksen ePerusteet -palvelusta:

Opiskelun henkilökohtaistaminen

Koulutuksen kesto on noin 4 kk henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa suoraan näytöissä ilman tutkintokoulutukseen osallistumista.

Koulutuspaikat

8

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (hakusanana koulutuksen numero 681882) tai jättämällä paperihakemus Työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli sähköinen hakemus täytetään ilman pankkitunnuksia, hakemus on vahvistettava TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Henkilöasiakas > Työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista voidaan kutsua haastatteluun. Haastattelukutsut lähetetään postitse. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Koulutuksen aikaisista etuuksista saat lisätietoa Työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Yhteyshenkilöt

SEPPO MASALIN, kouluttaja
Puh.: 040 486 7085
S-posti: etunimi.sukunimi@hyria.fi

HYRIA HAKUTOIMISTO JATKUVA HAKU
Puh.: 020 690 159
S-posti: hakutoimisto@hyria.fi


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.