Työvoimakoulutus
Työvoimakoulutus

Kiinteistönhoitaja (Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto) (työvoimakoulutus)

Hyvinkää
11.3. - 20.12.2019
Hakuaikaa jatkettu
Haku päättyy 28.2.2019

Tutkinto

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Koulutuspaikka

Hyria Hyvinkää, Uudenmaankatu 249

Hinta

Työvoimakoulutus on osallistujalle maksutonta.

Aikataulu

Lähiopetusta on arkipäivisin klo 8 - 15.

Oppilaitoksessa on tauko opetuksessa v. 2019 seuraavasti: 1.7. - 26.7.2019 ja 14.10. - 18.10.2019.

Kohderyhmä

Koulutuksen kohderyhmänä ovat kiinteistönhoitotyöstä ja asiakaspalvelutehtävistä kiinnostuneet ja alan tehtäviin soveltuvat työnhakijat. Kiinteistönhoitajan työhön soveltuu henkilö, jonka fyysinen kunto kestää työn rasitukset. Kiinteistönhoitajan tulee pystyä tekemään sekä sisä- että ulkotöitä (esteenä voi olla tuki- ja liikuntaelin sairaudet tai vammat ja hengitystiesairaudet kuten esim. rasitusastma). Työ on usein asiakaspalvelutyötä, joten alalla työskentelevältä henkilöltä edellytetään asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tavoite

Koulutuksen tavoitteena on valmentaa opiskelijoita kiinteistönhoitajan erilaisiin työtehtäviin ja työllistymään alalle sekä suorittaa kiinteistöpalvelujen perustutkinnon osa tai osia 3 - 5.

Sisältö

Koulutuksen sisältö:

  • Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen
  • Kiinteistön yleishoito ja valvonta
  • LVI-järjestelmien toimintakunnon ylläpito
  • Piha- ja ulkoalueiden hoitaminen
  • Koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla.

Lisätietoja saat Opetushallituksen ePerusteet -palvelusta:

Opiskelun henkilökohtaistaminen

Koulutus kestää noin 9 kk. Koulutusaika tarkentuu jokaiselle opiskelijalle tehtävässä henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa suoraan näytöissä ilman tutkintokoulutukseen osallistumista.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, koostuen lähi- ja etäopiskelusta (myös verkko-opiskeluna) sekä työelämässä tapahtuvana oppimisena.

Koulutuspaikat

16

Hakeutuminen

Koulutukseen hakeudutaan sähköisesti osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (hakusanana koulutuksen numero 682443) tai jättämällä paperihakemus Työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli sähköinen hakemus täytetään ilman pankkitunnuksia, hakemus on vahvistettava TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Henkilöasiakas > Työvoimakoulutus. Palvelun käyttö edellyttää verkkopankkitunnuksia tai sirullista henkilökorttia.

Esivalinta tehdään hakemusten perusteella, joten ole hyvä ja perustele hakemuksesi huolellisesti. Esivalinnan jälkeen osa hakijoista kutsutaan haastatteluun. Haastattelukutsut lähetetään postitse.

Koulutuksen aikaisista etuuksista saat lisätietoa Työlinjan koulutusneuvonnasta, puh. 0295 020 702, koulutusneuvonta@te-toimisto.fi

Lisätietoja

Joissakin työkohteissa (esim. päiväkodit ja koulut) vaatimuksena voi olla, että kiinteistönhoitajan tausta on moitteeton ja tällöin tulee työnhakijan esittää lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (lasten kanssa työskentely).

Yhteyshenkilöt

ILPO PULKKINEN, kouluttaja
Puh.: 040 683 9266
S-posti: etunimi.sukunimi@hyria.fi

HYRIA HAKUTOIMISTO JATKUVA HAKU
Puh.: 020 690 159
S-posti: hakutoimisto@hyria.fi


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.