Puutarhatalouden ala

Puutarhatalouden alalla on mahdollisuus opiskella puutarhatuotannon koulutusohjelmassa, jonka sisältönä on tuottaa ja markkinoida kukkia, vihanneksia, taimia ja marjoja. Koulutus toteutetaan hyödyntämällä osaksi oppilaitoksen omaa puutarhaa ja peltoja. Kasvihuoneissamme kasvatetaan mm. kausikoristekasveja talousalueen kukkakauppoihin ja torimyyntiin. Toimipisteessä on myös oma puutarhamyymälä.

Järjestämme myös vankalla kokemuksella arboristin ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta. Olemme asiantuntijoita rakennetun ympäristön puuston käsittelyssä ja puidenhoito on erikoisosaamistamme. Puunhoidon ammattilaisia on koulutettu Hyvinkäällä vuodesta 1998 lähtien.

Tuntuma työelämän tarpeisiin pysyy hyvin ajan tasalla, sillä yhteistyötä tehdään tiiviisti niin valtakunnallisesti kuin talousalueen kuntien, kaupunkien ja puunhoitoalan yrittäjien kanssa.

Teemme ajoittain erikoistaitoja vaativia puidenhoitokohteita asiakastyönä. Verkostomme kautta voimme ohjata tilaustöitä myös alan yrittäjille, jotka ovat hankkineet osaamisen kauttamme.

Tutustu alkaviin koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan koulutuskalenterin kautta.


Lisätietoja koulutuksista saat Hyrian hakutoimistosta

Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy
17.5.2017 Kasvinsuojelukoulutus ja -tutkinto Hyvinkää 10.5.2017
8.1.2018 Arboristin ammattitutkintoon valmistava koulutus Hyvinkää 29.10.2017