Ravintola- ja catering-ala

Ravintola ja catering-alan työ vaatii alan ammattitöiden osaamisen lisäksi palveluhenkisyyttä ja vastuuta asiakkaiden hyvinvoinnista, joihin kannustamme opiskelijoitamme. Tarjoamme alalle monipuolisesti koulutusta; niin tutkintoja kuin lyhyempikestoisia koulutuksia.

Vankka kokemuksemme, nykyaikaiset opetustilat ja tiivis verkottuminen takaavat opiskelijoille laadukkaan koulutuksen.

Tutustu alkaviin koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan koulutuskalenterin kautta.


Lisätietoja koulutuksista saat Hyrian hakutoimistosta

Päivämäärä Koulutus Paikkakunta Haku päättyy
  Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki tai tarjoilija, oppisopimuskoulutuksena Hyvinkää Jatkuva haku
18.9.2017 Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkintoon valmistava koulutus Hyvinkää 1.10.2017
11.10.2017 Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi Hyvinkää 6.10.2017
16.10.2017 Anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevyyskoulutus ja -koe Hyvinkää 9.10.2017
23.10.2017 Hygieniakoulutus + testi (työvoimakoulutus) Helsinki 5.10.2017
26.10., 23.11. ja 14.12.2017 Työpaikkaohjaajakoulutus Hyvinkää 13.10.2017
30.10.2017 Ensiapu 1 (16 t) TÄYNNÄ! Riihimäki  
30.10.2017 Ravintola- ja cateringalan koulutus (työvoimakoulutus) Hyvinkää 5.10.2017
20.11.2017 Anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevyyskoe Hyvinkää 13.11.2017
20.11.2017 Hätäensiapu (8 t) Riihimäki 13.11.2017
29.11.2017 Hygieniaosaamiskoulutus ja -testi Hyvinkää 24.11.2017
11.12.2017 Anniskelupaikan vastaavan hoitajan pätevyyskoulutus ja -koe Hyvinkää 4.12.2017
18.12.2017 Ensiapu 1 (16 t) Hyvinkää 11.12.2017
15.1.2018 Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkintoon valmistava koulutus Hyvinkää 15.12.2017