Hyvinkään valmennuspalvelu

Valmennuksen tavoitteena on kartoittaa asiakkaan osaamista, selkiyttää ammatinvalinta- ja uravaihtoehtoja, tutustua erilaisiin koulutusvaihtoehtoihin sekä koulutukseen hakeutumiseen ja rahoitusvaihtoehtoihin.

Kenelle:

Hyvinkään valmennuspalvelu on tarkoitettu sinulle, hyvinkääläinen työtön työnhakija! Palvelu tukee pitkään työttömänä (yli 300 pvä) olleita asiakkaita koulutuksen tai työllistymisen pariin. Kanssasi luodaan luottamuksellinen vuorovaikutussuhde, jossa tutustutaan sinuun ja tilanteeseesi sekä edistetään yhdessä työllistymistäsi.

Pituus:

Valmennuspalvelu kestää pääsääntöisesti neljän kuukauden ajan joko yksilöohjauksena tai ryhmävalmennuksena.   ​

Mitä saat:

Valmennuksessa kartoitetaan osaamistasi, selkiytetään ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojasi, tutustutaan erilaisiin koulutusvaihtoehtoihin sekä koulutukseen hakeutumiseen ja rahoitusvaihtoehtoihin. Lisäksi päivitetään yhdessä työnhaun asiakirjat, kuten CV ja työhakemus, saat vinkkejä työhaastatteluun ja vuorovaikutustilanteisiin. 

Valmennus tapahtuu hybridimallin mukaisesti etänä, fyysisesti paikallaollen, puhelimitse ja sähköpostin avulla.  Valmennuksessa ollaankin säännöllisesti yhteydessä koulutukseen ja työllistymiseen liittyvissä asioissa sekä esim. yrittäjyys-, työpaikka- tai opiskeluvinkkien muodossa. Valmennuksessa hyödynnetään myös ryhmävalmennusta teemoittain räätälöitynä. ​

Missä: Hyvinkäällä

Miten mukaan:

Ohjaus palveluun tapahtuu keskitetysti Hyvinkään kaupungin työllisyyspalveluiden kautta. Työhönvalmentaja sopii henkilökohtaisesti valmennukseen osallistumisesta kanssasi! ​

Lisätietoja:

Hyvinkaan_valmennuspalvelu_esite_2021_2.pdf ​

Kysy lisää valmentajaltamme!

Valmentajamme