Keskuskatu 5, Mäntsälä

60.63514815, 25.318991086671495

Keskuskatu 5, Mäntsälä

Keskuskatu 5, 04600, Mäntsälä

Esittely

Mäntsälän toimipiste sijaitsee Mäntsälän keskustassa ja sieltä on hyvät kulkuyhteydet myös naapurikuntiin. Yksikkö toimii osoitteessa Keskuskatu 5, rakennuksen takapuolella. Tilat ovat turvalliset ja kodinomaiset. Mäntsälä on yksikkönä pieni ja pyrimme luomaan yksikköön yhteisöllisen, turvallisen ja rauhallisen paikan, jonne on hyvä tulla. Toiminnassamme suosimme yhteiskehittämisen ja kestävän kehityksen periaatteita.

Mäntsälän toimipiste tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa henkilöille, joiden ensisijaisena tavoitteena ei ole vielä palata työmarkkinoille. Mäntsälän toimipisteessä keskitymme arjen- ja elämänhallintaa kuntouttavaan toimintaan.

Mäntsälässä mm. leivotaan, kokkaillaan, tehdään käsitöitä, nikkaroidaan pienimuotoisesti, ollaan yhdessä, pelataan, retkeillään lähialueella, jutellaan ja kuntoudutaan sekä ryhmässä että yksilöinä.

Saapuminen toimipisteelle

 • Toimipisteen päärakennus sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 5. Toimipisteeseen saavutaan rakennuksen takapuolelta. Pääovi sijaitsee sisäpihalla
  ja on auki keskiviikosta perjantaihin klo 9.00 – 14.00. Pääoven läheisyydessä on muutama
  pysäköintipaikka.
 • Toimipisteelle ei ole esteetöntä sisäänkäyntiä. Pääsisäänkäynnin ovella on pieni porras ja suhteellisen
  korkea kynnys. 
 • Ulko-ovella on pieni ja ahdas tuulikaappi. Ulko-ovi on painava eikä sitä saa pysymään auki. 

Sisätilat 

 • Sisätiloissa ei ole portaita ja toiminta tapahtuu yhdessä kerroksessa. Toimitila on avara, mutta osa toimitilan ovista on normaalilevyisiä. 

WC-tilat

 • Tiloissa ei ole esteetöntä WC:tä. 

Käyntiosoite

Keskuskatu 5
04600 Mäntsälä

Postiosoite

Hyria koulutus Oy, PL 67, 05801 Hyvinkää

Alat
Hyria säätiö » Kuntoutus- ja valmennuspalvelut