Hyria Hyvinkää, HAKA

60.6108404, 24.8811516

Hyria Hyvinkää, HAKA

Kivikonkierto 13-15, 05460, Hyvinkää

Esittely

Haka-yksikössä toimii sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätys- ja käsittelypalvelu, SER-kierrätys ja Kike Kierrätysmyymälän lajittelukeskus Lake. Yksiköllämme on käytettävissä hyvät valmennustilat, yhteensä n. 1400 m².

SER-kierrätys

Keskeistä toiminnassa on jokaisen henkilön yksilölliset tavoitteet. Valmennusjakson aikana valmentajat auttavat sinua selkiyttämään omia elämänhallintaan, työllistymiseen tai koulutukseen liittyviä tavoitteita ja tukevat sinua tavoitteiden saavuttamisessa. Valmentautujia tuetaan tiiviissä yhteistyössä verkostomme kanssa. Meillä pääset osallistumaan myös työhyvinvointia tukevaan toimintaan, ryhmävalmennuksiin sekä erilaisiin info- ja keskustelutilaisuuksiin. Aiheisiin pääset vaikuttamaan itse. Toiminnan tavoitteena on elämänhallinnan ja työelämävalmiuksien ja -taitojen kehittäminen.

SER-kierrätyksessä käsitellään sähkö- ja elektroniikkalaitteita, lähinnä it-laitteistoja. Kierrätyksen yhteistyökumppanina toimii Tramel Oy. SER-kierrätys tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa SE-laitteiden käsittelyn, logistiikan ja siistijän tehtävissä. Kierrättämällä autamme myös ilmastoa ja ympäristöä kohti parempaa tulevaisuutta. Toimintatapamme perustana on toistemme kunnioittaminen, huomioiminen ja tukeminen sekä yhdessä tekeminen hyvässä ja rennossa ilmapiirissä.

Lake

Lake lajittelukeskuksessa käsitellyt tuotteet menevät myyntiin KIKE Kierrätyskeskukseen.

Lakessa työskentelevät ja osaamistaan kartuttavat Hyrian valmentautujat. Heidän tavoitteena voi olla esimerkiksi työllistyminen, opintoihin siirtyminen tai omien tulevaisuudensuunnitelmien selkiyttäminen. Opiskelijat voivat suorittaa työssäoppimisen jaksoja liittyen ympäristöalan ja sosiaalialan opintoihin.

Toiminnan tavoitteita ovat heikossa työmarkkina-asemassa olevien työelämävalmiuksien ja -taitojen kehittäminen sekä ympäristön tilan parantaminen kierrätyksen avulla.

Käyntiosoite

Kivikonkierto 13-15
05460 Hyvinkää

Postiosoite

Hyria säätiö sr, PL 9, 05801 Hyvinkää

Henkilöstö