HAKA, Hyvinkää

60.6107308, 24.8808016

HAKA, Hyvinkää

Kivikonkierto 13-15, 05460, Hyvinkää

Esittely

Haka-yksikössä toimii sähkö- ja elektroniikkalaitteiden kierrätys- ja
käsittelypalvelu, SER-kierrätys sekä Hyria Logistiikkapalvelut. Yksiköllämme on
käytettävissä hyvät valmennustilat, SER-kierrätyksellä noin 1000 neliötä ja
Logistiikkapalveluilla noin 400 neliötä.

SER-kierrätys

SER-kierrätyksessä käsitellään sähkö- ja elektroniikkalaitteita, lähinnä it-laitteistoja. Kierrätyksen yhteistyökumppanina toimii Tramel Oy. SER-kierrätys tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa SE-laitteiden käsittelyn, logistiikan ja siistijän tehtävissä. Kierrättämällä autamme myös ilmastoa ja ympäristöä kohti parempaa tulevaisuutta. Toimintatapamme perustana on toistemme kunnioittaminen, huomioiminen ja tukeminen sekä yhdessä tekeminen hyvässä ja rennossa ilmapiirissä.

Logistiikkapalvelut

Logistiikkapalveluissa valmentautuja pääsee osallistumaan moniin erilaisiin työtehtäviin kuten esimerkiksi kuljettamaan Kerkkä Kierrätyskeskuksen tavaroita; haemme kierrätykseen meneviä huonekaluja ihmisten kotoa ja kuljetamme ne Kerkkä Kierrätyskeskuksen myymälään osoitteeseen Hämeenkatu 11.

Työtehtäviin kuuluu myös pehmopapereiden kuljetukset muun muassa päiväkoteihin ja kouluihin sekä HUS:in hoitotarvikkeiden kuljetukset. Asiakaspalvelu niin puhelimitse kuin kasvotusten on myös keskeisessä osassa työtehtäviä.

Yleisestä siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen on tärkeää, jotta kaikilla on mukavaa töissä. Joukosta löytyy myös tästä työtehtävästä huolehtivia henkilöitä. Meiltä käsin pyörivät myös Hyrian sisäiset kuljetukset sekä Hyrian sisäinen Posti. 

Keskiössä yksilölliset tavoitteet

Keskeistä molemmissa toiminnoissa on jokaisen henkilön yksilölliset tavoitteet. Valmennusjakson aikana valmentajat auttavat sinua selkiyttämään omia elämänhallintaan, työllistymiseen tai koulutukseen liittyviä tavoitteita ja tukevat sinua tavoitteiden saavuttamisessa. Valmentautujia tuetaan tiiviissä yhteistyössä verkostomme kanssa. Meillä pääset osallistumaan myös työhyvinvointia tukevaan toimintaan, ryhmävalmennuksiin sekä erilaisiin info- ja keskustelutilaisuuksiin. Aiheisiin pääset vaikuttamaan itse. Toiminnan tavoitteena on elämänhallinnan ja työelämävalmiuksien ja -taitojen kehittäminen.

Käyntiosoite

Kivikonkierto 13-15
05460 Hyvinkää

Postiosoite

Hyria säätiö sr, PL 9, 05801 Hyvinkää

Henkilöstö

Toimipisteen vastaavat
Image
Profiilikuva

Saana Leino

Sosiaalikuraattori, Toimipisteen vastaava