Hyvinvoiva tiimi valmentavan johtajuuden keinoin -webinaari

Image
Henkilöt pitelevät käsissään kasvitaimia

Tavoitteena on ymmärtää hyvinvoivan, tuottavan ja yhteisöohjautuvan tiimin edellytykset sekä rakentaa ja tukea toimivia tiimejä omalla valmentavalla johtamisella.

Kenelle: Ravintola- ja matkailualan yritysten johtajille. Webinaari on maksuton osallistujille.

Kouluttajat:

Sari Soivio Käki, Hyria

Birgit Eskelinen, Hyria

Johtamisessa onnistumisen keinoja -webinaarisarja

Hyvinvoiva tiimi valmentavan johtajuuden keinoin -webinaari on osa Johtamisessa onnistumisen keinoja -webinaarisarjaa. Neliosainen webinaarisarja on tarkoitettu ravintola- ja matkailualan yritysten johtajille.

Työyhteisöjen monimuotoisuus ja monikulttuurisuus lisääntyy. Hyvinvoiva, yhteisöohjautuva ja työn imua kokeva tiimi on tuottava ja työhön sitoutunut. Kuinka voisimme toimia ja luoda yhteistyötä monimuotoisessa työyhteisössä? Miten rakentaa ja tukea toimivia tiimejä?

Tarvitsemme keinoja monimuotoisen työyhteisön johtamiseen sekä valmentavan ja palvelevan johtajuuden otteita. Selviydymme muutosten ja haasteiden keskellä resilienssiä kasvattamalla.

Käsittelemme näitä aiheita Johtamisessa onnistumisen keinoja -webinaarisarjassa.

Voit osallistua yhteen tai useampaan webinaariin kiinnostuksesi mukaan. Webinaarit ovat osallistavia. Ääniyhteyden lisäksi kameran käyttömahdollisuus on toivottavaa edistämään osallistujien keskinäistä verkostoitumista.

Maksuttoman webinaarisarjan tarjoaa UUTTA! — Uudenlainen tapa työllistää ja tuottaa palveluja -hanke.Kaikki sarjan webinaarit:

Kysy lisää!

Ajankohta tarkentuu myöhemmin