Kestävä kehitys Hyriassa

Hyria on vastuullisena koulutuksen järjestäjänä sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja käytäntöihin jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti. Toimimalla innovatiivisesti ja asiakaslähtöisesti tuotamme osaamista, joka edistää kestävän kehityksen mukaista ajattelua ja toimintaa eri ammattialoilla.

Työn lähtökohtana on sekä tutkintojen perusteisiin että Opetushallituksen laadunhallintasuosituksiin sisältyvä koulutuksen järjestäjän kaikelta toiminnalta edellytetty ammatillisen koulutuksen perustehtävää laajempi yhteiskunnallinen vastuu rakentaa tulevaisuutta samanaikaisesti taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäville ratkaisuille.

Kestävän kehityksen johtaminen on Hyriassa strategialähtöistä ja perustuu yhtiön arvoihin, toimintajärjestelmään sekä yhtiötason kestävän kehityksen ohjelmaan ja sitä tarkentavaan toimintasuunnitelmaan. Kestävän kehityksen johtamisen työkalunamme on Okka-säätiön (Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiö) oppilaitosten kestävän kehityksen sertifiointi. Strategisena tavoitteenamme on ulottaa OKKA-säätiön  Oppilaitosten kestävän kehityksen sertifiointi koskemaan koko oppilaitosta vuoteen 2020 mennessä. 

Hyrian neljä jo myönnettyä kestävän kehityksen sertifikaattia ovat saaneet luonnonvara-alan yksikkö, Riihimäen nuorten matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Hyvinkään nuorten matkailu- ravitsemis- ja talousala sekä Riihimäen nuorten kaupan ja hallinnon ala. 

Kestävän kehityksen opetuksen tueksi ylläpidämme nuorten koulutuksen valinnaisiin opintoihin sisältyvää kestävän kehityksen verkkokurssia sekä ja Ympäristöosaava.fi -verkkopalvelun sosiaali- ja terveysalan kokonaisuutta. Kestävän kehityksen työtä tuetaan alueellisella, valtakunnallisella ja kansainvälisellä hanketoiminnalla. 

Käynnissä olevista ja jo päättyneistä hankkeista löydät tietoa Projektit-sivuilta. 

Lisätietoja

Hyria koulutus, laatukoordinaattori Juulia Juslin
puh. 0400 884 973
juulia.juslin(at)hyria.fi


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.