Ajankohtaista

24.11.2014 11.35

Yhteistyöstä virtaa kielten opiskeluun

Hyrian, Keudan ja ruotsinkielisen Prakticumin liiketalouden koulutukset tekevät tiivistä yhteistyötä ruotsin kielen ja asiakaspalvelun oppimisen helpottamiseksi. Vieraan kielen oppiminen on helpompaa, kun opetukseen tuodaan käytäntöä ja konkretiaa perinteisen luokkaopetuksen lisäksi.  Uuden oppiminen on nuorten mielestä iloinen asia. Varsinkin, kun siihen voi liittää toimintaa ja yhdessä tekemistä. Yhteistyö on jatkunut jo vuoden verran.

Hyrian merkonomiopiskelijat järjestivät torstaina 20.11.2014  joulumyyjäiset Kauppalankadulla Hyvinkäällä. Hyrian opiskelijoiden lisäksi Prakticumin ja Keudan liiketalouden opiskelijoilla oli omat myyntipöytänsä. Prakticumin opiskelijat myivät koulussa valmistettuja luonnonmukaisia hiustenhoitotuotteita, keudalaiset jouluisia pikkupaketteja,  hyrialaiset kirjoja ja koulutarvikkeita. Harjoitusyritysten opiskelijat esittelivät omaa toimintaansa.

Seuraava yhteistyön etappi on tammikuussa, kun Hyrian opiskelijaryhmä vierailee Prakticumissa. Yhteyttä pidetään myös verkossa.

Myyjäiset kauppalankatu
Prakticumin Jennifer Smeds esittelee Hyrian Oona Laukkaselle, Janina Hassiselle ja Emma Heleniukselle hiustenhoitotuotteita toisella kotimaisella. Tytöt olivat vierailleet Prakticumissa Arabianrannassa toukokuussa. Innostus ruotsin ja muiden kielten opiskeluun on parantunut entisestään.Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.