Ajankohtaista

4.2.2013 15.54

Yhteishaussa monipuolinen koulutustarjonta – Hae Hyriaan!

Haku ammatilliseen koulutukseen alkaa 25.2.

Hyria on suosittu oppilaitos. Viime vuonna kevään yhteishaussa ensisijaisten hakijoiden määrä kasvoi edelleen edellisen vuoden tilanteeseen verrattuna.

Yhteishaussa Hyriassa on tarjolla nuorten koulutuksessa yli 1 000 opiskelupaikkaa. Hyriassa opiskelee vuosittain noin 2 700 nuoriso-opiskelijaa. Kolmivuotinen ammatillinen koulutus tarjoaa opiskelijalle tutkinnon sekä suoran väylän työelämään.

Oppilaitoksella on Hyvinkäällä ja Riihimäellä viisi nuorten koulutuksen toimipistettä. Yksiköissä koulutusta on tarjolla koulutusaloittain seuraavanlaisesti:

Hyria Hyvinkää

Kauppalankatu 18 Luonnontieteiden ala, Sosiaali- ja terveys- ja liikunta-ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
Karankatu 3-5 Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, Tekniikan ja liikenteen ala
Uudenmaankatu 249 Luonnonvara- ja ympäristöala
Uudenmaankatu 20 Kulttuuriala

Hyria Riihimäki

Sakonkatu 1 Kulttuuriala, Luonnontieteiden ala, Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Tekniikan ja liikenteen ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Kaksoistutkinto on mahdollisuus, jota kannattaa harkita

Kaikissa nuorten perustutkinnoissa on mahdollista suorittaa kaksoistutkinto. Kaksoistutkinto tarkoittaa esimerkiksi sähköalan perustutkinnon ja ylioppilastutkinnon samanaikaista suorittamista. Käytännössä opiskelija opiskelee ammatillisia aineita Hyriassa ja yleissivistäviä aineita Hyvinkään tai Riihimäen lukioissa.

Kevään 2013 yhteishaku

Ammatillisiin oppilaitoksiin ja lukioihin haetaan yhteishaussa. Hakija voi esittää useamman eri hakutoiveen. Hakuaika syksyllä 2013 alkavaan ammatilliseen koulutukseen on 25.2.–15.3.2013. Mahdolliset pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet järjestetään 22.4.–24.5.2013.

Hyriaankin haetaan nettihakupalvelun kautta osoitteessa www.haenyt.fi. Hyrian koulutustarjontaan voi tutustua tarkemmin kotisivuilla >>

Verkko-opo Facebookissa

Hyrian verkko-opo neuvoo, tiedottaa ja vastaa kysymyksiin Hyrian nuorten ammatillisesta
koulutuksesta ja siihen hakeutumisesta. Tutustu verkko-opoon facebookissa >>

Nuorten opiskelijatarinoita kotisivuillamme

Opiskelijoidemme mielenkiintoisiin kertomuksiin eri ammattien opiskelusta voi tutustua Hyrian kotisivuilla >>

Juho ja Tuomas, Autonkuljettaja >>
Aleksi, Datanomi >>
Niklas, Eläintenhoitaja >>
Tiina, Media-assistentti >>
Riikka, Merkonomi >>
Noora, Sähköasentaja >>
Tuuli, Tarjoilija >>
Janica, Turvallisuusvalvoja >>

Lisätietoja
Hyria koulutus
opetusjohtaja
Markku Loiskekoski
Puh. 040 704 8807
markku.loiskekoski(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.