Ajankohtaista

13.6.2013 14.26

Yhteishaun opiskelijavalinnat on tehty, tervetuloa Hyriaan!

Hyriaan on valittu 946 uutta opiskelijaa. Oppilaitoksen kotisivuilla on nähtävillä ne nimilistat, niiltä osin kuin opiskelijat ovat luvan siihen antaneet. Valitut opiskelijat saavat lisäohjeita postitse. Opiskelupaikan vastaanottamisesta on ilmoitettava oppilaitokseen viimeistään 27.6.2013.

Hyrian vetovoimaisuus entisellä tasolla

Hyriaan pyrki kaikkiaan 1538 ensisijaista hakijaa. Suureen osaan koulutuksista oli ensisijaisia hakijoita enemmän kuin aloituspaikkoja. Myös kaikkien hakutoiveiden määrä on säilynyt hyvällä tasolla, joten opiskelupaikat täyttyivät lähes kaikilla aloilla. Ammatillisen koulutuksen vetovoima on säilynyt edelleen vahvana.

Suosituin hakukohde Hyriassa oli tänäkin vuonna eläintenhoidon koulutusohjelma (maatalousalan perustutkinto), jonka peruskoulupohjaiselle linjalle oli 174 ensisijaista hakijaa 16 aloituspaikkaan ja ylioppilaspohjaiselle linjalle 86 hakijaa 10 aloituspaikkaan. Seuraavina olivat kuvallisen ilmaisun perustutkinto, hiusalan perustutkinto ja audiovisuaalisen viestinnän perustutkinto. Suosituimpien listalle on tänä vuonna noussut takaisin autoalan perustutkinto.

Lue lisää yhteishaun tiedotteesta >>

Oppilaitoksella on Hyvinkäällä ja Riihimäellä viisi nuorten koulutuksen toimipistettä.

Katso opiskelijavalinnat alla olevien linkkien kautta:
  • Hyria Hyvinkää, Karankatu 3-5
  • Hyria Hyvinkää, Kauppalankatu 18
  • Hyria Hyvinkää, Uudenmaankatu 20
  • Hyria Hyvinkää, Uudenmaankatu 249
  • Hyria Riihimäki, Sakonkatu 1
Opiskelupaikan vastaanottamisesta on ilmoitettava oppilaitokseen viimeistään 27.6.2013.

Täydennyshaku  

Täydennyshaku tarjoaa toisen mahdollisuuden niille hakijoille, jotka eivät saaneet opiskelupaikkaa kevään varsinaisessa yhteishaussa. Täydennyshaussa on mukana sellaisia koulutusohjelmia, joihin on jäänyt vapaita aloituspaikkoja yhteishaussa. Mahdollisia vapaita paikkoja voi hakea kesän täydennyshaussa 5.7.-12.7.2013. Tiedotamme täydennyshausta erikseen lisää.

Syksyn yhteishaku

Hyriaan voi hakea muutamiin koulutusohjelmiin syksyn yhteishaussa 25.9.-4.10.2013, tiedotamme syksyn yhteishausta erikseen lisää.

Lisätietoja

opinto-ohjaaja

Sanni Huovinen
puh. 050 369 5817
sanni.huovinen(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.