Ajankohtaista

20.1.2012 14.53

Yhteishaku lähestyy, Hyria Next Step –messuilla

Hyrian nuorten koulutustarjonta on esillä Helsingin messukeskuksessa järjestettävillä Next Step -messuilla 31.1.-1.2.2012.
Osaston numero on 5c2.

Tarjonnassamme on valtakunnallisesti kiinnostavia koulutuksia

Next Step messuilla esitellään Hyrian monipuolista koulutustarjontaa. Opinto-ohjaajamme ja opiskelijamme ovat osastolla kertomassa monipuolisesta koulutustarjonnasta, opiskelusta Hyriassa sekä eri alojen työllistymismahdollisuuksista. Hyrian kuva- ja mediataidealan opiskelijat piirtävät osaston messukävijöille kasvokuvia. Osastolla on iso onnenpyörä, jota pyöräyttämällä voi Onnettaren suosiessa voittaa Hyrian pinkkejä tuotepalkintoja!

NextStep -messut toimii foorumina opiskelijoiden, koulutuksenjärjestäjien ja työnantajien välillä. Messuilla vierailee vuosittain 20 000 kävijää ja näytteilleasettajia on 150. Valtakunnan suurimmille koulutus- ja työpaikkamessuille odotetaan yli 20 000 kävijää.

Messujen aukioloajat:
31.1. klo 9-17
1.2. klo 9-16

Tutustu tapahtuman sivuihin tästä >>

Monipuolisempaa meininkiä

Hyria on suosittu oppilaitos. Viime vuonna kevään yhteishaussa ensisijaisten hakijoiden määrä lisääntyi 5 % edellisen vuoden tilanteeseen verrattuna.

Hyria tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille kaikilla ammatillisen koulutuksen aloilla. Yhteishaussa Hyriassa on tarjolla nuorten koulutuksessa yli 900 opiskelupaikkaa.

Oppilaitoksella on Hyvinkäällä ja Riihimäellä viisi nuorten koulutuksen toimipistettä. Hyrian yksiköissä koulutusta on tarjolla koulutusaloittain seuraavanlaisesti:

Hyria Hyvinkää
Kauppalankatu 18 Luonnontieteiden ala, Sosiaali- ja terveys- ja liikunta-ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala
Karankatu 3-5 Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, Tekniikan ja liikenteen ala
Uudenmaankatu 249 Luonnonvara- ja ympäristöala
Uudenmaankatu 20 Kulttuuriala

Hyria Riihimäki
Sakonkatu 1 Kulttuuriala, Luonnontieteiden ala, Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Tekniikan ja liikenteen ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Kevään 2012 yhteishaku
Ammatillisiin oppilaitoksiin ja lukioihin haetaan yhteishaussa. Hakija voi esittää useamman eri hakutoiveen. Hakuaika syksyllä 2012 alkavaan ammatilliseen koulutukseen on 27.2.-16.3.2012. Mahdolliset pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet järjestetään 25.4.–16.5.2012.

Hyriaankin haetaan nettihakupalvelun kautta osoitteessa www.haenyt.fi. Hyrian koulutustarjontaan voi tutustua tarkemmin kotisivuilla >>

Lisätietoja

Hyria koulutus

Next Step -messut

opinto-ohjaaja
opettaja, metsäala
Merja Immonen-Joensuu
Puh. 040 485 0380, merja.immonen-joensuu(at)hyria.fi

Yhteishaku

opetuspalvelujohtaja
Markku Loiskekoski
Puh. 040 704 8807, markku.loiskekoski(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.