Ajankohtaista

6.9.2013 10.49

Vuoden ansioituneet palkittu

Elinikäisen oppimisen kampanjaa on vietetty tämä viikko tutulla teemalla Innostu oppimaan! Kampanja rakentuu elinikäisen oppimisen mahdollistamiselle nuorille ja aikuisille, tasavertaisuudelle, välittämiselle ja hyvälle yhteistyölle. Kampanjan tehtävänä on tiedottaa, motivoida, innostaa, aktivoida ja haastaa yhteistyöhön. Oppiminen kuuluu kaikille ja kaveria ei jätetä!

Mielenkiintoisia teeman mukaisia tapahtumia on järjestetty ympäri Suomen.  Hyvinkään-Riihimäen seudun alueelliset tapahtumat käynnistyivät aamutuimaan maanantaina 2.9. juna-asemilla ja tapahtumaviikko päättyi eilen pääjuhlaan Willassa.

Tapahtumassa palkittiin vuoden ansioituneet: Vuoden aikuisopiskelija 2013 Anneli Karppinen, Vuoden aikuisohjaaja 2013 Siru Kaijansinkko-Miettinen
ja Vuoden koulutusmyönteinen työyhteisö 2013 Onninen Oy.

Annelin valintaa vuoden aikuisopiskelijaksi perusteltiin seuraavasti:
Anneli Karppinen suoritti työn ohella oppisopimuksella Dieettikokin erikoisammattitutkinnon loistavasti. Hän oli todella motivoitunut ja otti haasteensa 100 %:lla vastaan. Hän kehitti työpaikkansa kasvisruokia ja onnistui osallistamaan monia erityisruokavalioasiakkaita tuotekehitystyöhön. Tämän Annelin opiskelun myötä koko keittiötiimi on alkanut kiinnittää huomiota mm. siihen, että kasvisruoassa olisi enemmän proteiinia. Eli Anneli sai koko porukan katsomaan asioita uudella tavalla.

Sirun valintaa vuoden aikuisohjaajaksi perusteltiin seuraavasti:
Siru Kaijansinkko-Miettinen on toiminut Hyvinkään Opiston liikunnan tuntiopettajana syksystä 1982 lähtien. Siru on ohjannut ja innostanut tuhansia ihmisiä liikunnan pariin. Tätä työtä hän on tehnyt fysioterapeutin työn ohella iltaisin ja viikonloppuisin. Siru on päivittänyt myös omaa osaamistaan vuosien varrella erilaisin koulutuksin. Hän on innostunut ohjaajan työstä, joka välittyy ryhmäläisille. Siru on ohjaajana ammattitaitoinen, liikunnallisesti taitava ja käyttää vaihtelevaa musiikkia, joka motivoi liikkujia mukaan. Aivan erityisenä ryhmänä hän on ohjannut Keski-iän Cowboyt -ryhmää. Opiston ryhmät ovat pääsääntöisesti naisvaltaisia, mutta Siru on saanut vuodesta toiseen mukaan myös miehiä. Ryhmäläiset ovat olleet sitoutuneita ja palaute on aina ollut erinomaista.

Onninen Oy:n valinta tapahtui seuraavin perusteluin:
Onninen Oy on tehnyt pitkään monipuolista ja laajenevaa yhteistyötä Hyrian kanssa. Onninen Oy panostaa henkilöstöjohtamiseen ja sen kehittämiseen. Yritys on kehittänyt yhteistyössä Hyrian kanssa  Hyvinkään ja Hattulan jakelukeskuksen perehdyttämisprosessia ja aloittanut systemaattisen perehdyttäjäkoulutuksen sekä perehdyttämiskäytäntöjen kehittämisen. Keväällä 2013 toteutettiin nuorisopuolen opiskelijoille Tule töihin Onniselle –Roadshow -kierros Hyrian eri toimipisteissä. Yhteisesti toteutettu logistiikka- ja pätevyyskorttikoulutus on laajentunut logistiikkakeskuksen työntekijöille räätälöityyn koulutukseen, jonka myötä halutaan rakentaa ja käynnistää henkilöstöä osallistava kehittämistoiminta jakelukeskuksissa. Onnisen esimiehet, työnjohtajat ja HR ovat innostuneita ja sitoutuneita yhteistyössä kehittämään henkilöstöä, työyhteisöään ja toimintaansa.

Hyria onnittelee vuoden ansioituneita!

Kiitos kaikille  viikon toteuttamisessa mukana olleille tahoille ja opiskelijoille!

Innostukaamme joka päivä oppimaan!


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.