Ajankohtaista

15.8.2013 12.20

Vielä ehtii näyttelyyn Hämeenlinnaan

wetterhoffin värjäämön näyttely 1.7.-31.8.2013.


Wetterhoff
Wetterhoffin aulagallerissa on Jp Salosen valokuvanäyttely Värjäämön toiminnasta ja tekijöistä.
Wetterhoffin talon Aulagalleriassa kesän ajan on esillä Wetterhoffin Värjäämön historiaa materiaalein ja JP Salosen valokuvin.


Juha-Pekka Salonen on riihimäkeläinen Hyria koulutuksen media-assistenttiopiskelija. Hän on erikoistumassa 3D-mallintamiseen, valokuvaamisen ja videokuvaamisen ohella. JP Salonen on pystynyt tallentamaan Wetterhoffin Värjäämön kuviin aistikasta tunnelmaa värjäämön rakennuksesta.

Kesän näyttelyn lähtökohta oli Wetterhoffin Värjäämön värjäysprosessin dokumentointi. Dokumentointi tehtiin Hyrian media-assistenttiopiskelijoiden toimesta audiovisuaalisen viestinnän koulutusohjelmassa Konseptori-projektina. Dokumentointi-kokonaisuuteen kuului video värjäysprosessista, värjäämö-rakennuksen 3D-mallinnus sekä valokuvat. Koko dokumentointi on nähtävillä Fredrika Kesä-tapahtuman aikana 8.-11.8.2013.

Värjäämö-näyttely tarjoaa pieniä paloja Värjäämön ammattitaidosta ja historiasta. Se koostuu erilaisesta pientavarasta mitä värjäysprosessissa on tarvittu sekä JP Salosen valokuvista.

Wetterhoffin Värjäämö-näyttely on esillä Wetterhoffin talon Aulagalleriassa elokuun loppuun asti, osoitteessa Palokunnankatu 9, Hämeenlinna. Näyttely on avoinna maanantaista perjantaihin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-15.

Lisätietoja

Wetterhoff
Hannele Yrjö-Koskinen
puh. 050 525 9990
hannele.yrjo-koskinen(at)wetterhoff.fi


Hyria koulutus
opiskelija
Juha-Pekka Salonen

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.