Ajankohtaista

22.8.2012 9.47

Vapaita opiskelupaikkoja Hyrian Ammattistartilla ja Akvalla

Hyriassa on vapaita opiskelupaikkoja Riihimäen Ammattistartti- ja AKVA-koulutuksissa.

Ammattistartti on tarkoitettu peruskoulun päättäneille nuorille, joilla ei ole jatko-opiskelupaikkaa ja jotka haluavat selkeyttää ura- ja koulutussuunnitelmiaan.

AKVA on tarkoitettu peruskoulun käyneille 16-24 -vuotiaille nuorille, jotka tarvitsevat ammatinvalinnassaan erityistä tukea ja jotka ovat suorittaneet opintoja erityisopetuksessa.

Ammattistartti- ja AKVA-koulutuksissa opiskelijat saavat tietoa ja kokemusta ammatillisesta koulutuksesta ja työelämästä. He voivat korottaa peruskoulun päättötodistuksen arvosanojaan äidinkielessä, englannissa, ruotsissa ja matematiikassa. Koulutuksesta saa yhteishakuun kolme lisäpistettä. Osa Ammattistartin ja AKVAn opintosuorituksista voidaan hyväksilukea myöhemmin ammatillisessa koulutuksessa.

Koulutukseen haetaan sähköisesti www.hyria.fi -sivujen kautta. Opiskelupaikkoja voi kysyä myös suoraan Hyriasta. Haku tässä vaiheessa päättyy 31.8.2012.

Lisätietoja

AKVA-koulutus: Opettaja Kimmo Hämäläinen, puh. 050 415 3699, kimmo.hamalainen(at)hyria.fi
Ammattistartti-koulutus: Opettaja Pia Vakkila, puh. 050 599 8758, pia.vakkila(at)hyria.fi
Opinto-ohjaaja: Sari Vivolin, puh. 0400 617 441, sari.vivolin(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.