Ajankohtaista

1.9.2015 11.48

Vapaita opiskelupaikkoja haettavissa lisä- ja erillishaussa

Lisähaku

Lisähaku tarjoaa toisen mahdollisuuden niille hakijoille, jotka eivät saaneet opiskelupaikkaa kevään varsinaisessa yhteishaussa. Lisähaussa on mukana sellaisia koulutusohjelmia, joihin on jäänyt vapaita aloituspaikkoja yhteishaussa. Tarjolla on sekä peruskoulu- että ylioppilaspohjaisia paikkoja.

Lisähaun hakuaika loppuu 15.9.2015. Lisähaussa oleviin koulutuksiin haetaan nettihakupalvelun kautta osoitteessa www.opintopolku.fi

Lisähausta voit kysyä neuvoa myös Hyrian hakutoimistosta, puh. 020 690 752 tai hakutoimisto(at)hyria.fi

Hyrian lisähaun koulutustarjonnan voit katsoa lisähaun sivultamme

Erillishaku

Hyrian erillishaku on tarkoitettu niille hakijoille, jotka ovat jo aiemmin suorittaneet ammatillisen tutkinnon tai muun tutkinnon, eivätkä voi hakea koulutuksiin yhteishaussa. Erillishaun hakuaika loppuu 15.9.2015. Erillishaussa olevat koulutukset löydät Hyrian erillishaun sivulta Koulutuksiin haetaan hakulomakkeella, joka löytyy samalta sivulta kohdasta Hakeminen. 

HUOM! Erillishaun aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan nuorten koulutuksen ryhmien mukana ja opetus on päiväopetusta.

Erillishausta voit kysyä neuvoa myös Hyrian hakutoimistosta, puh. 020 690 159 tai hakutoimisto(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.