Ajankohtaista

24.4.2013 10.30

Uutta näkökulmaa koulutyöhön Puolasta

Hyrian Kauppalankadun liiketalouden opiskelijat Jani Alatalo, Arttu Lignell ja Tomi Suvinen sekä opettajat Päivi Maunula ja Taina Lojander osallistuivat Euroopan unionin Comenius -ohjelman tukeman KEM –projektin päätöskokoukseen Puolan Chorzowissa 17.-21.4. Kaupunki sijaitsee eteläisessä Puolassa Katowicen vieressä.

Kokoukseen osallistui 25 opettajaa ja 18 opiskelijaa. Kokouksen päätavoite oli laatia yhteenveto projektin aikaansaannoksista. Hyrian kannalta tavoitteet toteutuivat hyvin. Opiskelijat ovat projektin puitteissa osallistuneet Comenius-kokouksiin Espanjassa, Italiassa ja Puolassa. Sen lisäksi on osallistuttu virtuaaliyritysmessuille Sloveniassa, tehty opinnäytteitä, käyty saksalaisen koulun kanssa englannin kirjeenvaihtoa, arvioitu liiketoimintasuunnitelmia ja tehty mainoksia saksalaisen koulun opiskelijoiden firmoille ja osallistuttu projektin logokilpailuun.

Kokouksessa viriteltiin myös uusia yhteistyökuvioita. Päivi Maunula matkaa toukokuussa Hampuriin tavoitteena löytää uusia ammatillisia yhteistyökouluja Leonardo-projektiin.

Virallisen ohjelman lisäksi osallistujat tutustuivat  Wieliczkan suolakaivokseen, Krakovaan ja Pszczynan  linnaan.
Opiskelijat Chorzowissa
Sää suosi kokoukseen osallistujia. Kuvassa edessä vasemmalta Tomi Suvinen, Jani Alatalo ja Arttu Lignell, takana Päivi Maunula ja Taina Lojander Chorzowin lukion pihalla.


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.