Ajankohtaista

11.4.2017

Työ & Elämä -tapahtuma kutsuu kirjastoaukiolle 28.4.

Hyvinkäällä kirjastoaukiolla järjestetään Työ & Elämä 2017 -tapahtuma 28.4.2017 klo 11.00–15.00. Ensimmäistä kertaa järjestettävän tapahtuman tavoitteena on tarjota ajanmukaista ja kattavaa tietoa työnhausta, koulutuksista sekä työllistymistä edistävistä palveluista. Informaation lisäksi tapahtuman järjestäjät tarjoavat maksuttoman vappulounaan.

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä Hyvinkään kaupungin työllisyyspalvelut, Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö sr, Hyria, Keski-Uudenmaan TYP, ALUSTA-hanke, Hyvin Töihin -hanke sekä henkilöstövuokrausyritykset Go on ja Opteam. Tapahtumassa on mukana myös vertaisneuvojaksi kouluttautuvia kokemusasiantuntijoita.


Tapahtuman infopisteet tarjoavat uusia näkökulmia ja oivalluksia työllistymiseen:

Hyvinkään kaupungin työllisyyspalvelut järjestää erilaisia työllistämispalveluita asukkaille, kuten kuntouttavaa työtoimintaa, työkokeilua ja palkkatukityötä. Yksilöllisten työllistymispolkujen avulla voidaan lisätä työ- ja toimintakykyä sekä saada työkokemusta ja ammatillista osaamista.

Hyvin töihin -hankkeessa työhönvalmentajat tekevät tiivistä yhteistyötä alueen työantajien kanssa tavoitteenaan löytää työpaikkoja tekijöille ja tekijöitä työpaikoille. Tarjolla yksilöllistä ohjausta työllistymiseen liittyvissä asioissa, käytännön opastusta työnhakuun sekä tietoa työmarkkinoista ja työllistävistä ammattialoista.

Keski-Uudenmaan monialainen yhteispalvelu TYP toimii yhteistyössä muiden työllisyyttä, terveyttä sekä hyvinvointia edistävien palveluntuottajien kanssa ja keskittyy toiminnassaan erityisesti pitkäaikaistyöttömien tukemiseen ja työttömyyden pitkittymisen ehkäisemiseen.

Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö sr eli HRAKS esittelee tapahtumassa aikuisten valmennuspalveluita. Valmennuksen tavoitteena on työllistyminen tai siirtyminen koulutukseen. Valmennuksessa työnhakuasiakirjasi päivitetään, saat yksilöllistä tukea ja ohjausta sekä tehostettua apua työnhakuun. www.hraks.fi

ALUSTA-hankkeen tavoitteena on asiakkaiden nopea siirtyminen kohti työelämää. Lähtökohtana asiakkaan oma motivaatio ja halu etsiä tehostetusti töitä. Hanke toimii Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Nurmijärven ja Tuusulan alueella.

Hyrian opinto-ohjaajat esittelevät eri koulutusvaihtoehtoja ja -tapoja. Tarjolla neuvontaa alan vaihtamiseen ja osaamisen päivittämiseen.

Vertaisneuvojat auttavat virastoasioinnissa. Tarjolla tietoa vertaisneuvojatoiminnasta ja -koulutuksesta. Hyvinkäällä vertaisneuvojakoulutusta järjestävät HRAKS, Hyria ja MOTIVE-hanke.

 

Lämpimästi tervetuloa löytämään uusia väyliä työelämään!

 

Seuraa tapahtumaa Facebookissa: Työ & Elämä 2017

 

Lisätietoja:

Hyvinkään kaupunki
Jaakko Antikainen
yksilövalmentaja
040 669 3859
jaakko.antikainen(at)hyvinkaa.fi

Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö sr
Jaana Rautiainen
sosiaalikuraattori
040 826 3024
jaana.rautiainen(at)hraks.fi

 


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.