Ajankohtaista

12.2.2010 16.10

Toimi pian, lähihoitajan koulutuksen haku päättyy 12.3.

Seuraava lähihoitajakoulutus (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto) Riihimäellä alkaa poikkeuksellisesti jo huhtikuussa. Hakuaika koulutukseen päättyy 12.3.2010. Alalle kaivataan koko ajan lisää osaavaa työvoimaa, olisiko tässä uusi ammattisi!

Riihimäellä koulutetaan lähihoitajia

 

Lähihoitajakoulutus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalasta kiinnostuneille, alalle soveltuville henkilöille. Koulutamme ammattitaitoisia, vastuuntuntoisia, itsenäiseen työskentelyyn pystyviä lähihoitajia. Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta. Valittavilta opiskelijoilta edellytetään hyvää psyykkistä ja fyysistä terveydentilaa. Lopullinen valinta suoritetaan soveltuvuustestien, ryhmätehtävien ja haastattelujen perusteella.

                     

Jos olet työnhakijana työ- ja elinkeinotoimistossa (TE-toimistossa), voit myös kysyä sieltä mahdollisuuttasi opiskella työttömyysetuudella tuetusti.

 

Lisätiedot ja haku

Tutustu koulutukseen tästä

Hakeutuminen sähköisesti Hyrian kotisivujen kautta www.hyria.fi > Hyvinkään-Riihimäen aikuiskoulutuskeskus tai paperihakulomake koulutussihteeri Tiina Konttiselta, puh. 050 3476729 tai tiina.konttinen(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.