Ajankohtaista

2.10.2017 11.50

Tervetuloa Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat -seminaariin 11.10.

Hyria on mukana viemässä ravitsemispalveluiden vastuullisuusviestiä eteenpäin. Järjestämme yhteistyössä Motivan kanssa Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat – kuinka ne tehdään hankintalakia hyödyntäen -seminaarin 11.10.2017 Hyrian Kauppalankadun yksikössä Hyvinkäällä.


Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat tekemisissä kunnan hankintojen kanssa, mm. kunnan virkamiehet, päättäjät, poliitikot, ruokapalvelupäälliköt, hankinta-asiantuntijat, elintarvikeyrittäjät, elintarviketukkujen edustajat, kehittäjät.


Tilaisuuden ohjelma:


12.30
 Ilmoittautuminen ja kahvi
  
13.00
 Tervetuloa, Elina Hämäläinen, Hyria koulutus ja Ann-Louise Erlund, Novia

 Tilaisuuden avaus, ruokakulttuuriasiaimies Anni-Mari Syväniemi, MTK ry

 Ruokaketjujen vaikutus aluetalouteen, projektipäällikkö Leena Viitaharju, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

 Elintarvikehankinnat ja uusi hankintalaki, lakimies Jonna Törnroos, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö,  Suomen Kuntaliitto

 Vastuulliset elintarvikehankinnat, asiantuntija Elina Ovaskainen, Motiva Oy
  
15.00
 Hallituksen tavoitteet vastuullisesti tuotettujen elintarvikkeiden käytöstä julkisissa hankinnoissa,
  maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä 

 Enemmän paikallista ja kotimaista – miten se käytännössä tapahtuu, palvelujohtaja Mia Hassinen, Mikkelin  ruoka- ja puhtauspalvelut

 Loppusanat, projektityöntekijät Elina Hämäläinen, Hyria koulutus ja Ann-Louise Erlund, Novia
  
16.00
 Tilaisuus päättyy


Lue lisää seminaarista ja ilmoittaudu mukaan 2.10. mennessä!
Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.

Tervetuloa keskustelemaan elintarvikehankinnoista!


Palaa otsikoihin