Ajankohtaista

2.10.2017 11.50

Tervetuloa Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat -seminaariin 11.10.

Hyria on mukana viemässä ravitsemispalveluiden vastuullisuusviestiä eteenpäin. Järjestämme yhteistyössä Motivan kanssa Vastuulliset ja paikalliset elintarvikehankinnat – kuinka ne tehdään hankintalakia hyödyntäen -seminaarin 11.10.2017 Hyrian Kauppalankadun yksikössä Hyvinkäällä.


Tilaisuus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat tekemisissä kunnan hankintojen kanssa, mm. kunnan virkamiehet, päättäjät, poliitikot, ruokapalvelupäälliköt, hankinta-asiantuntijat, elintarvikeyrittäjät, elintarviketukkujen edustajat, kehittäjät.


Tilaisuuden ohjelma:


12.30
 Ilmoittautuminen ja kahvi
  
13.00
 Tervetuloa, Elina Hämäläinen, Hyria koulutus ja Ann-Louise Erlund, Novia

 Tilaisuuden avaus, ruokakulttuuriasiaimies Anni-Mari Syväniemi, MTK ry

 Ruokaketjujen vaikutus aluetalouteen, projektipäällikkö Leena Viitaharju, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti

 Elintarvikehankinnat ja uusi hankintalaki, lakimies Jonna Törnroos, Julkisten hankintojen neuvontayksikkö,  Suomen Kuntaliitto

 Vastuulliset elintarvikehankinnat, asiantuntija Elina Ovaskainen, Motiva Oy
  
15.00
 Hallituksen tavoitteet vastuullisesti tuotettujen elintarvikkeiden käytöstä julkisissa hankinnoissa,
  maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä 

 Enemmän paikallista ja kotimaista – miten se käytännössä tapahtuu, palvelujohtaja Mia Hassinen, Mikkelin  ruoka- ja puhtauspalvelut

 Loppusanat, projektityöntekijät Elina Hämäläinen, Hyria koulutus ja Ann-Louise Erlund, Novia
  
16.00
 Tilaisuus päättyy


Lue lisää seminaarista ja ilmoittaudu mukaan 2.10. mennessä!
Tilaisuus on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun.

Tervetuloa keskustelemaan elintarvikehankinnoista!


Palaa otsikoihin



Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.