Ajankohtaista

16.9.2016 12.34

Tervetuloa tutustumaan Hyvinkään Kauppalankadun yksikköön 21.9.

Kauppalankatu 18 järjestää avoimet ovet ensi keskiviikkona klo 9 -18. Koko päiväksi on luvassa ohjelmaa ja illalla toimintaa esitellään myös vanhemmille Kotiväen illassa. Päivän ohjelman suunnittelevat ja toteuttavat opiskelijat. Päivä rakentuu  erilaisista teemoista, joissa esitellään mm. koulutusten sisältöjä, yksikön tiloja, opiskelijoiden tukipalveluita, kansainvälistä toimintaa sekä työssäoppimista.

 

Päivän teemoja

  • Lähihoitajan tutkinnon osaamisalojen esittelyt: kuntoutus, lasten ja nuorten hoito ja kasvatus, sairaanhoito ja huolenpito, vammaistyö ja vanhustyö
  • Merkonomi- ja datanomitutkinnon monipuolista esittelyä
  • Kauppalankadun tilojen esittely
  • Opiskelijoiden tukipalvelut
  • Kansainvälinen toiminta
  • YTO-opinnot (yhteiset tutkinnon osat)
  • Työssäoppiminen

 

Kauppalankadulla aukeaa myös opiskelijavoimin toteutettu harjoitusmyymälä

 

Kauppalankadulle avataan syksyn aikana myymälä, jossa eri alojen opiskelijat harjoittelevat yritystoimintaa. Aulassa sijaitseva myymälä ottaa 21.9. jo ”varaslähdön” ja palvelee avoimien ovien aikaan. Myymälä on rakennettu opiskelijoiden yhteistyöprojektina: Hyrian puualan opiskelijat ovat vastanneet kalusteiden asennuksesta ja pintakäsittelyn opiskelijat pintojen maalauksesta. Mukana projektissa ovat olleet myös liiketalouden opiskelijat. Avoimissa ovissa myymälässä on tarjolla Hyrian opiskelijoiden valmistamia  tuotteita mm. syksyisiä kukka-asetelmia, taideteoksia ja kuivatuotteita. Kauppalankadun liiketalouden opiskelijat huolehtivat myymälän pyörittämisestä.

 

Lisätietoja: palvelupäällikkö Maija Pihkola, maija.pihkola(at)hyria.fi, puh. 050 415 3417


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.