Ajankohtaista

21.9.2017 9.31

Tervetuloa Koulutusta ja kiinteistöjä -tapahtumaan la 30.9.

kk_uutiskirjebanneri


Kiinnostaako rakennusalan koulutus? Vai etsitkö uutta kotia?
Tervetuloa Koulutusta ja kiinteistöjä -tapahtumaan Riihimäelle la 30.9.

Järjestämme Koulutusta ja kiinteistöjä -tapahtuman Hyrian rakenteilla olevassa kiinteistössä Riihimäellä lauantaina 30.9. Esittelemme tilaisuudessa sekä Hyrian rakennus- ja talotekniikka-alan koulutusvaihtoehtoja että myynnissä ja rakenteilla olevia omakotitaloja.

Uutta työtä tai ammattia miettiville päivän anti on mielenkiintoinen, esittelemme rakennusalaan liittyviä ammatteja ja koulutuksia. Rakennusala työllistää erittäin hyvin ja opiskelijamme pääsevät töihin usein suoraan koulunpenkiltä. Kerromme myös joustavista tavoista kouluttautua sekä neuvomme koulutuksiin hakemisessa.

Myös omakotitalon hankintaa suunnittelevan kannattaa suunnata tilaisuuteen, esittelyssä ovat kerralla kaikki Hyrian yhdeksän rakennuskohdetta! Tapahtumassa pääset tutustumaan kahteen rakenteilla olevaan omakotitalokohteeseen Haukankaarteessa. Lisäksi esittelemme muut Hyrian kohteet: myynnissä olevan omakotitalon Tervakoskella sekä rakenteilla olevat kahdeksan kohdetta Hyvinkäällä, Riihimäellä, Lopella, Hausjärvellä ja Tervakoskella.  Suurimmassa osassa kohteista ostaja ehtii vielä esittää toiveita mm. sisustusratkaisujen osalta sekä osallistua materiaalien valintaan.

Ovet ovat auki lauantaina 30.9. klo 10 - 15 osoitteessa Haukankaarre 14–16, Riihimäki. Koulutusten ja kiinteistöjen lisäksi tarjolla on kahvia ja makkaraa.


Tervetuloa!


Tutustu koulutuksiimme: www.hyria.fi
Tutustu myynnissä ja rakenteilla oleviin kiinteistöihimme: www.hyria.fi/talot


Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö Jukka Lipasti
puh. 050 431 1830
jukka.lipasti(at)hyria.fi

Koulutuspäällikkö Alpo Äärelä
puh. 040 529 1498
alpo.aarela(at)hyria.fi

 


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.