Ajankohtaista

8.3.2016 10.57

Tarvitaanko CE-merkintää? -tilaisuus 16.3.2016

Tarvitsetko CE-merkintää vai et? Oletko aloittamista harkitseva tai jo aloittanut yrittäjä: Osaatko määrittää tuotteesi ja sen käyttötarkoituksen selkeästi? Tämä on erittäin tärkeätä, jotta voit saada oikeanlaisia tietoja tuotteesi mahdollisesti tarvitsemista vaatimuksista, kuten esim. CE-merkinnästä. Aiotko itse maahantuoda tuotteita? Tiedätkö minkälaisia tietoja sinun on varmistettava valmistajalta? Koulutukseen osallistujat saavat tietoja tuotteen nimeämisestä ja sen käyttötarkoituksen määrittelemisestä sekä CE-merkinnän tarpeellisuudesta ja merkintään liittyvistä mahdollisista vastuista. Samoin käydään läpi lyhyesti maahantuontiasioita, markkinavalvontaa ja muita vaatimuksia.

Ke 16.3.2016 klo 18 - 20
Hyria Hyvinkää, Torikatu 18, A-talon auditorio (käynti Tallimiehen kadun puolelta ja parkkipaikka Tallimiehenkadun päädyssä - muista kiekko)

OHJELMA

17.45 kahvitarjoilu
18.00 Tervetulosanat ja järjestäjien esittäytyminen YritysVoimala Oy, Uudenmaan Yrittäjät ja Hyria koulutus
18.15 Tarvitaanko CE-merkintää? Seppo Salo/ Salotek Oy Koulutuksemme tarkoituksena on auttaa ”määrittelemään tuote muotoon, joka auttaa kaikissa esiin tulevissa kysymyksissä ja vastauksissa viranomaisten ja muiden asiantuntija tahoilta”
19.45 Loppuyhteenveto/ Petri Ovaska, Uudenmaan Yrittäjät
Aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle

Tervetuloa! Tilaisuus on maksuton. CE-merkintä (pdf) (142.8 KB) 

Ilmoittautumiset viimeistään 14.3.2016 mennessä osoitteeseen: riitta.juurikka-immonen(at)yritysvoimala.fi tai puh. 040 725 7625

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.