Ajankohtaista

27.3.2017 11.57

Taloudellista lisätukea haettavissa Hyrian opiskelijavaihtoihin

Hyriassa on mahdollisuus hakea lisätukea ulkomaan vaihtojaksoille Eurooppaan. Valituksi tulevat opiskelijat saavat Erasmus+ -ohjelman apurahan (sis. matkatuki ja tuki elinkustannuksiin) sekä taloudellisen lisätuen kattamaan vaihtojaksosta syntyviä kustannuksia, joita ovat mm. passi, matkakustannukset kokonaisuudessaan kohdemaahan ja kohdemaassa sekä asuminen. Lisätukeen kuuluu myös päivittäinen ateriatuki ja kulttuuriin tutustumisen tuki. Hyria myös vakuuttaa opiskelijat opiskelun/työssäoppimisen sekä vapaa-ajan osalta.

Lisätuki on tarkoitettu taustoiltaan vertaisryhmäänsä taloudellisesti heikommassa asemassa oleville opiskelijoille. Valinnassa huomioidaan mm. seuraavia asioita: perhetausta (yksinhuoltajuus, taloudelliset haasteet, työttömyys, sairaus, eläke, tapaturmat, muut kuormittavat tekijät), perheen koko, perheen tulot tai toimeentulo.  Lisätukea on jaossa vuosittain 5-7 henkilölle. Lisätuen avulla varmistetaan, että apuraha kattaa vaihtojaksoon liittyvät ylimääräiset kulut.

 

Taloudellisen lisätuen hakeminen ja lisätiedot:

Kansainvälisten asioiden suunnittelija, Tanja Korteharju, tanja.korteharju@hyria.fi, p. 050 574 8544


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.