Ajankohtaista

18.11.2010 16.33

Taitaja 9 –paikalliskilpailut Hyriassa Riihimäellä ke 24.11.

Järjestämme Riihimäellä Hyrian Sakonkadun yksikössä Taitaja 9 –paikalliskilpailun keskiviikkona 24.11.2010 klo 10.00 alkaen. Peruskoulun 9-luokkalaisilla on mahdollisuus kokeilla kilpailussa kädentaitojaan tehtävissä, jotka tutustuttavat hauskalla tavalla tekniikan, tekstiilityön ja kotitalouden aloihin. Kilpailun tarkoituksena on tukea toisen asteen opiskeluvalintoja, herättää peruskoululaisten kiinnostus kädentaitoja vaativia ammattialoja kohtaan sekä tehdä ammatillisesta oppilaitoksesta tutumpi paikka.

Paikalliskilpailuissa menestyneet pääsevät kokeilemaan taitojaan Taitaja 9 –aluekilpailuun Forssan ammatti-instituuttiin 26.1.2011. Aluekilpailujen parhaat pääsevät finaaliin, joka järjestetään Taitaja 2011 ammattitaitokilpailujen yhteydessä Kuopiossa 3.-5.5.2011.

Taitaja 9 –kilpailu käydään kolmen hengen sekajoukkueiden välillä, pelkästään tyttö- tai poikajoukkueita ei hyväksytä. Joukkueen jäsenet voivat olla eri luokilta, mutta heidän on oltava samasta koulusta. Taitaja 9 –kilpailussa ei tarvita erityistaitoja eikä siihen tarvitse valmentautua. Kilpailutehtävät ovat helppoja, hauskoja ja mittaavat arkielämän kädentaitoja. Siispä ripaus leikkimieltä ja runsas annos mielenkiintoa eri ammatteihin riittää! Lisätietoja kilpailuista on luettavissa netistä www.taitaja9.com –sivuilta.


Lisätietoja

Hyria koulutus

opettaja, rakennus- ja talotekniikka-ala

Markku Jauhiainen

Puh. 040 330 5290

markku.jauhiainen(at)hyria.fiPalaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.