Ajankohtaista

16.11.2016 11.36

Taitaja9-paikalliskilpailu Hyriassa 17.11.

taitaja9
Järjestämme Hyrian Sakonkadun yksikössä Riihimäellä Taitaja9-paikalliskilpailun torstaina 17.11.2016 klo 9.00 alkaen. 

Aiemmin peruskoulun 9.–luokkalaisille tarkoitettu kilpailu on muutettu kaikkien yläkoululaisten kilpailuksi. Kilpailulla halutaan hauskasti ja innostavalla tavalla nostaa kädentaitoa vaativien alojen, erityisesti tekniikan, tekstiilityön ja kotitalouden, tuntemusta.

Taitaja9-kilpailu on 3-vaiheinen kilpailu, jossa edetään paikalliskilpailuista aluekilpailun kautta finaalikilpailuun. Paikalliskilpailuissa osallistujia on tuhansia oppilaita vuosittain tavoitteena voittaa Suomen mestaruus peruskoululaisten kilpailussa. Eri puolilla Suomea järjestetään vuosittain satoja paikallis- ja aluekilpailuja. Finaalikilpailu järjestetään Taitaja2017-HELSINKI tapahtumassa 15.-18.5.2017.

Kilpailussa peruskoulun 7- 9.-luokkalaisilla on mahdollisuus kokeilla kädentaitojaan tehtävissä, jotka tutustuttavat hauskalla tavalla tekniikan, tekstiilityön ja kotitalouden aloihin.

Taitaja 9 -kilpailu tapahtuu kolmen hengen sekajoukkueissa (tyttöjä ja poikia). Kaikki osallistujat ovat 7.-9.-luokkalaisia. Tapahtumaan osallistuu 15 joukkuetta Riihimäeltä, Hyvinkäältä, Lopelta ja Hausjärveltä.


Lisätietoja 


Heidi Lindholm
opinto-ohjaaja
heidi.lindholm(at)hyria.fi

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.