Ajankohtaista

27.10.2011 10.19

Sotefo-hanke mukana JHL:n kehittämispäivillä Tampereella 27. - 28.10.2011

Sotefo-hanke on kutsuttu esittäytymään JHL:n isännöimille sosiaali- ja terveysalan kehittämispäiville Tampereelle

Sotefo-hanke on Etelä-Karjalan aikuisopisto Aktivan koordinoiva hanke, jossa ovat kumppaneina mukana Hyria Koulutus ja Virtuaaliammattikorkeakoulu. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää sosiaali- ja terveysalalle uusia teknologis-pedagogisia toimintamalleja. Yksi tärkeä osa hanketta on rakentaa verkkoon oppimisfoorumi, joka toimii yhteisenä työskentelyalustana koulutusorganisaatioille ja työelämän edustajille.

Julkisten ja hyvinvointialojen liitto järjestää Tampereella hotelli Rosendahlissa sosiaali- ja terveysalan kehittämispäivät ( http://www.jhl.fi/portal/fi/ajankohtaista/tapahtumat/?bid=1371 ), joille on tulossa mukaan 300 alan ammattilaista ympäri maata. Mukaan on kutsuttu myös Sotefo-hanke. Tampereella ovat paikan päällä esittelijöinä projektipäälliköt Tiina Väänänen (Aktiva) ja Niilo Korhonen (Hyria), sekä verkkoyhteyden avulla Teija Lehto Virtuaaliammattikorkeakoulusta. Esittelyssä sosiaali- ja terveysalan toimijat pääsevät mm. tutustumaan elokuussa 2011 avattuun oppimisfoorumiin.

Lisätietoja:
Niilo Korhonen, projektipäällikkö
niilo.korhonen@hyria.fi
puh. 045 7731 1562

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.