Ajankohtaista

16.4.2012 15.56

Sotefo-hanke mukana ITK-päivillä Hämeenlinnan Aulangolla 19. – 20.4.2012

Sotefo-hanke osallistuu näytteilleasettajana Hämeenlinnan vuotuisille ITK-päiville (interaktiivinen tekniikka koulutuksessa). Päivät ovat maamme suurin tieto- ja viestintätekniikan opetuskäytön konferenssi.
Sotefo-hanke on Etelä-Karjalan aikuisopisto Aktivan koordinoiva hanke, jossa ovat kumppaneina mukana Hyria ja Virtuaaliammattikorkeakoulu. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on kehittää sosiaali- ja terveysalalle uusia teknologis-pedagogisia toimintamalleja. Hankkeessa on keskeisenä osana työelämän ja koulutusorganisaatioiden yhteistoimintaa varten tuotettava oppimisfoorumi. Tällä hetkellä foorumi on jo käytössä ja se sai nimekseen Verkkonen.

ITK-päivillä esitellään Verkkonen-foorumia ja haetaan mukaan uusia toimijoita. Samalla kerrotaan hankkeen aikana kehitetyistä ja käytetyistä opetuskäytön teknologis-pedagogisista ratkaisuista. Näitä ovat esimerkiksi verkkoneuvottelulaitteistojen hyödyntäminen opetuksessa ja työpaikkaohjauksessa, sosiaalisen median työkalujen hyödyntäminen ja verkon hyödyntäminen asiantuntijuuden jakamisessa.
Hämeenlinnassa ovat paikan päällä esittelijöinä projektipäälliköt Tiina Väänänen (Aktiva), Niilo Korhonen (Hyria) ja Teija Lehto Virtuaaliammattikorkeakoulusta. 

Lisätietoja


Niilo Korhonen, projektipäällikkö
niilo.korhonen(at)hyria.fi
puh. 045 7731 1562


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.