Ajankohtaista

18.6.2013 9.35

Siirryimme Jopoaikaan!

Hyria kannustaa työntekijöitään hyppäämään satulaan ja suosimaan hiljaista ja päästötöntä liikkumiskeinoa. Henkilökunnan asiointiajoihin on hankittu kuusi mustaa, kolmivaihteista Jopoa. Jopoilu sopii kaikille. Se on hyvä tapa vähentää kasvihuonekaasupäästöjä ja Jopoilla poljetut yksiköiden väliset matkat kohentavat myös kestävyyttä ja kuntoa.

Jopot on hankittu osana Kymppi – työkaluja ympäristöystävälliseen palveluketjuun hanketta. Hankkeessa luotavat työkalut tukevat koulutus- ja viestintäorganisaatioissa sekä kunnissa tehtävän neuvonnan, ohjauksen sekä ympäristökasvatuksen ja -koulutuksen vaikuttavuutta. Kymppi -hanketta toteutetaan maakuntien välisenä yhteistyönä. Kumppaneitamme ovat Lahden seudun ympäristöpalvelut, Hämeenlinnan kaupunki ja Valonia Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus. Hanke saa rahoituksen Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR) sekä mukana olevilta kunnilta, yrityksiltä ja muilta toimijoilta. Hanketta toteutetaan vuosina 2011–2013.

Lisätietoja

Hyria koulutus
KYMPPI projektipäällikkö
Maija Venäläinen
puh. 040 8270986
maija.venalainen(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.