Ajankohtaista

19.11.2015 12.08

Sakonkadun matkailu-, ravitsemis- ja talousalan nuorten opetuksen kestävän kehityksen sertifikaatti on uusittu

Hyrian Riihimäen Sakonkadun yksikköön saapui mukavaa ja odotettua postia Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiöltä (OKKA): nuorten matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opetuksen kestävän kehityksen sertifikaatti, joka on nyt uusittu. 

Sertifikaatti todistaa, että toimintamme on arvoitu ja sen on todettu täyttävän oppilaitosten kestävän kehityksen kriteerit.

Hyrian neljä jo myönnettyä kestävän kehityksen sertifikaattia ovat saaneet luonnonvara-alan yksikkö, Riihimäen nuorten matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Hyvinkään nuorten matkailu- ravitsemis- ja talousala sekä Riihimäen nuorten kaupan ja hallinnon ala. Strategisena tavoitteenamme on ulottaa OKKA-säätiön  Oppilaitosten kestävän kehityksen sertifiointi koskemaan koko oppilaitosta vuoteen 2020 mennessä.  

Hyria on vastuullisena koulutuksen järjestäjänä sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja käytäntöihin jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti. Toimimalla innovatiivisesti ja asiakaslähtöisesti tuotamme osaamista, joka edistää kestävän kehityksen mukaista ajattelua ja toimintaa eri ammattialoilla. Työn lähtökohtana on sekä tutkintojen perusteisiin että Opetushallituksen laadunhallintasuosituksiin sisältyvä koulutuksen järjestäjän kaikelta toiminnalta edellytetty ammatillisen koulutuksen perustehtävää laajempi yhteiskunnallinen vastuu rakentaa tulevaisuutta samanaikaisesti taloudellisesti, ekologisesti, sosiaalisesti ja kulttuurisesti kestäville ratkaisuille.

Lisätietoja: erikoissuunnittelija Virpi Lyytimäki, puh. 050 387 3662, virpi.lyytimaki(at)hyria.fi
Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.