Ajankohtaista

6.11.2017 10.00

Safety Summit 2017 -turvallisuusseminaari 16. - 17.11. Hyvinkäällä

safety_summit_17

Safety Summit 2017 - Yhteiskunnan turvallisuus

Kansallinen turvallisuusseminaari Hyvinkäällä 16.-17.11.2017
 
Hyvinkään kaupunki ja Hyria koulutus järjestävät yhteistyössä Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi korkeatasoisen, kaksipäiväisen turvallisuusseminaarin uudessa upeassa Spahotel Sveitsissä.

Seminaarin teemana on turvallisuuden nykytilanteen tarkastelu yhteiskunnan ja elinkeinoelämän näkökulmasta, kansallisten ja kansainvälisten uhkakuvien kartoittaminen ja niiltä suojautuminen. Yksi keskeisimmistä teemoista on yritysten suojautuminen niin verkkohyökkäyksen, fyysisen tunkeutumisen kuin yritysvakoilunkin varalta.

Seminaari on suunnattu kaikille turvallisuusalan toimijoille, yritysten turvallisuudesta vastaaville henkilöille, viranomaisille sekä järjestöjen ja elinkeinoelämän edustajille. Seminaarissa on mukana huippuluokan puhujia mm. Trafista, puolustusministeriöstä, Konecranesilta ja pelastulaitoksista.

Hyvinkää juhlii ainoana suomalaisena kaupunkina sataa vuottaan yhdessä itsenäisen Suomen kanssa. Hyvinkää on Suomen ainoa kansainvälisen Safe Community –verkoston jäsen. Jäsenyyden kaupunki on saanut tunnustuksena laaja-alaisesta yhteistyöstään niin henkisen, fyysisen kuin sosiaalisenkin turvallisuuden hyväksi. Hyria koulutus on talousalueen suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä ja turvallisuuskouluttaja.

Katso tarkemmat tiedot, majoitustarjous ja tarkka ohjelma virallisesta kutsusta:
SafetySummit17-esite


Lisätiedot:
Sari-Leena Lund, Hyvinkään kaupunki
040 754 8901, viestinta@hyvinkaa.fi

Ilmoittaudu 2.11. mennessä:  www.bit.ly/SaSu2017

Seminaarin hinta vain 190€ / hlö + alv 24%

(sis. kahden päivän seminaariohjelman, kahvit & lounaat.)

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.