Ajankohtaista

4.1.2017 15.39

​Rekry100 -tapahtuma Hyvinkääsalissa 24.1.

Hyvinkäällä järjestetään 24.1. alkuvuoden kiinnostavin rekrytointitapahtuma Rekry100 kello 8:30 – 16:00. Tapahtuma toimii työnantajien ja työnhakijoiden yhteisenä kohtaamispaikkana ja se on osa Hyvinkään kaupungin 100-vuotis juhlatapahtumia. Tapahtuman tavoitteena on tarjota vähintään sata työpaikkaa Hyvinkäällä ja lähikunnissa. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö HRAKS, Laurea-ammattikorkeakoulu, Hyria koulutus Oy, Hyvinkään kaupunkiyhdistys sekä Hyvinkään kaupungin työllisyyspalvelut.

Tapahtuma koostuu kahdesta osiosta. Aamupäivällä on maksuton seminaari ja iltapäivällä rekrytointitapahtuma. Seminaarien aiheet ovat Johtaja, älä jää jumiin – Minna Karhunen (Etelä-Suomen aluehallintovirasto), sekä Innostunut yrityskulttuuri – Heli Hajda-Kähkönen (Hyria). 

Iltapäivän osuudessa yritykset rekrytoivat työnhakijoita omilla ständeillään. Tapahtumassa on myös mahdollisuus osallistua rekrytoinnin pikatreffeille Rekry Speed Datingiin sekä erilaisiin työelämään valmentaviin workshopeihin, kuten ilmaiseen Video-CV -pajaan sekä CV-pajaan. Lisäksi on luvassa miniluentoja, energinen tanssishow sekä yllätyspuhuja.

Tapahtuman juontaa mediapersoona Sauli Koskinen.

Lisätietoja: https://www.facebook.com/rekryfestarit/
Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.