Ajankohtaista

9.3.2018 13.30

PolarPron RekryKoulutus logistiikka-alalle – hae 13.3. mennessä

PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy järjestää yhteistyössä Hyrian, Hämeen ELY-keskuksen ja Hämeen TE-palveluiden kanssa RekryKoulutuksen logistiikka-alalle. Koulutuksen tavoitteena on 30 henkilön työllistäminen kokoaikaisesti ja vakituisesti PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy:n palvelukseen Riihimäelle.
 
Työtä tehdään PolarPro Henkilöstöratkaisut Oy:n strategisen kumppanin F-Box Oy:n palveluvarastossa kahdessa vuorossa ja myös viikonloppuisin. Työvuorot sijoittuvat aikavälille 6 - 22. Varasto sijaitsee keskeisellä paikalla, eikä oma auto ole välttämätön.
 
Koulutukseen haetaan positiivisen asenteen omaavia työntekijöitä, sekä naisia että miehiä. Työtehtävät ovat pääosin hyllyistä tehtävää pienkeräilyä, pakkaamista sekä tavaran vastaanottoa ja hyllytystä. Hakijoilta toivotaan kiinnostusta oppia alan käytännöt, itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, täsmällisyyttä ja ahkeruutta sekä sitoutumista työhön.
 
PolarPro tarjoaa koulutuksen työtehtäviin, hyvän mahdollisuuden vakituiseen ja kokoaikaiseen työhön, luotettavan ja varman työnantajan, mukavan ja turvallisen työympäristön sekä työterveyshuollon ja laadukkaat työvälineet.
 
Hae koulutukseen 13.3. mennessä TE-palveluiden sivulla.

Lisätiedot

Merja Putus
asiakasvastaava, työelämäpalvelut
merja.putus(at)hyria.fi
040 637 6019

Hyrian hakutoimisto
hakutoimisto(at)hyria.fi
020 690 159


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.