Ajankohtaista

8.9.2016 9.10

Parturi-kampaamo ja kauneushoitola W&T Hyrinä aloittaa Hyvinkäällä 12.9.

Hyrian Hyvinvointiklinikka Hyrinä avaa 12.9. uuden oppimisympäristön, parturi-kampaamon ja kauneushoitolan, Hyvinkäälle Ykköskortteliin, Ahjonkadulle. Hyrian hius- ja kauneudenhoitoalojen opiskelijoiden koulutuspaikka ja asiakaspalvelupiste sijaitsee tällä hetkellä Riihimäen Käräjäkadulla. Nyt opiskelijoille avautuu mahdollisuus työssäoppimiseen myös Hyvinkäällä.

W&T Hyrinä on Hyrian hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijoiden oppimisympäristö, jossa he harjoittelevat asiakaspalvelua ja harjaantuvat kädentaidoissa. Opiskelijoita ohjaavat ammatillinen ohjaaja ja opettajat. Lisäksi tiloissa toimii myös parturi-kampaajayrittäjä, joka oman yritystoimintansa ohella ohjaa työssäoppijoita. Opiskelijat tarjoavat opiskelijatyönä W&T Hyrinässä parturi-kampaajan palveluita ja perustason kosmetologipalveluita. Tiloihin tulee neljä parturi-kampaajan paikkaa ja kolmepaikkainen kauneushoitola.

W&T Hyrinän toiminta-ajatus

W&T Hyrinän toiminta-ajatuksena on toimia todenmukaisena oppimisympäristönä, jossa harjaannutaan palveluammattiin. Hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat perehtyvät alan töihin todellisten asiakkaiden kanssa, harjoittelevat ajankäyttöä ja saavat tärkeää kokemusta asiakaspalvelusta. Lisäksi opiskelijat pääsevät osallistumaan kaikkiin yritystoiminnan vaiheisiin, mm. palveluiden kehitykseen, hinnoitteluun ja markkinointiin. Toiminnalla kannustetaan opiskelijoita yrittäjämäiseen ajatteluun ja annetaan heille käytännön työkokemusta. Tavoitteena on, että valmistuvat nuoret siirtyvät työelämään entistä valmiimpina ja osaavampina.

Work&Train konsepti

Work&Train -konsepti nivoo opiskelun ja työelämän aiempaa tiukemmin yhteen. Konseptissa kannustetaan opiskelijoita yrittäjämäiseen ajatteluun ja annetaan heille käytännön työkokemusta. Tarkoitus on tehdä yhteistyötä myös alueen alan yritysten kanssa. Work&Train -konsepti lanseerattiin viime syksynä kahvila-ravintola W&T Willassa, joka sijaitsee Willan kauppakeskuksessa Hyvinkäällä. Nyt W&T Willan hyviksi havaitut toimintatavat siirretään myös hius- ja kauneudenhoitoalalle.

Lue lisää Hyvinvointiklinikka Hyrinästä nettisivuiltamme.

Ajanvaraus uuteen Hyvinkään W&T Hyrinään toimii numerossa 050 566 6175. Hyrinän nettisivuille avataan lähiaikoina myös sähköinen ajanvarausjärjestelmä.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Minna Vaittinen, minna.vaittinen(at)hyria.fi, puh. 050 415 3491

W&T-hyrina_rgb


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.