Ajankohtaista

24.8.2011 9.54

Parisataa osanottajaa ilmoittautui golf-tapahtumaan!

Ammatillisen koulutuksen henkilöstö ja opiskelijat kisaavat Kytäjällä

Hyria koulutus on saanut järjestettäväkseen vuoden 2011 SAKU ry:n valtakunnalliset golf-kisat. Henkilöstön ja ammattiin opiskelevien golfmestaruuskilpailut järjestetään pe 26.8.2011 Kytäjällä, KytäjäGolfissa. Golfareita on osallistunut kisoihin perinteisesti noin 130.  Tänä vuonna mukaan ilmoittautuneita on ennätyksellinen 187 kpl.
”Osanottajamäärä yllätti meidät positiivisesti, taustalla innostukseen on varmaankin osaksi Kytäjän tasokas kenttä ja toisaalta keskeinen sijainti”, toteaa Hyrian järjestelyistä vastannut koulutuspäällikkö Ahti Nieminen.


Järjestelyissä ovat vahvasti mukana niin Saku ry ja sen henkilöstö sekä kisatoteutuksesta vastaa KytäjäGolf. Golfmestaruuskilpailut järjestetään vuosittain eri paikkakunnalla, osanottajia on laajalti eri puolelta Suomea mukana. Tänä vuonna joukkueissa ja yksilösarjoissa on mukana henkilöstöstä 159 pelaajaa ja ammattiin opiskelevista 28 pelaajaa. Hyriasta on mukana neljä joukkuetta.


Kisaa käydään naisten (34 osallistujaa), miesten (79), seniorinaisten (10), seniorimiesten (36) ja opiskelijoiden (28) sarjoissa henkilökohtaisina hcp pistebogey- ja scr-kisoina. Lisäksi hcp pistebogey- joukkuekisoina yleisissä, seniori- ja opiskelijasarjoissa. 


Osanottajalista löytyy Saku ry:n kotisivuilta: http://www.sakury.net/_LIIKUNTAA/Ilmoittautumiset/2011-2012/golf_11_web.htm


Harjoituskierrosta pääsee pelaamaan torstaina ja itse kisa käynnistyy klo 9.30 kisa-infolla perjantaina KytäjäGolfissa.


Myös Hyrian opiskelijat ovat mukana toteuttamassa tapahtumaa. Useamman alan opiskelijat opettajineen ovat vastuussa mm. tapahtuman ensiavusta, kuljetuksista ja kisavalmisteluista. Tähänkin kokonaisuuteen osallistuminen antaa työelämään tutustumisen mahdollisuuksia opiskelijoille.


SAKU ry
Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto, SAKU ry, on toiminut ammatillisen koulutuksen opiskelijoiden ja henkilöstön hyvinvoinnin puolesta aina vuodesta 1949 asti. Perustietoa toiminnasta: http://www.sakury.net/saku-ry

Lisää tapahtumasta Saku ry:n kotisivuilta: http://www.sakury.net/tapahtumat/golf-2011-08-26


Lisätietoja

Hyria koulutus

koulutuspäällikkö, sähköala

Ahti Nieminen

Puh. 040 330 5322

etunimi.sukunimi(at)hyria.fi


SAKU ry

Toiminnanjohtaja
Saija Sippola
Puh. 020 755 1014
saija.sippola(at)sakury.net


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.