Ajankohtaista

31.10.2013 8.58

Paikat kuntoon 5S-työkalulla - ja johtaminen siinä samalla

061 iso
Brandit Advertising Oy:n toimitusjohtaja Esa Rantanen on tutustumassa auditointityökaluun yhdessä Vizucom Oy:n Timo Talvitien kanssa.

Hyria esitteli ylpeänä tiistaina 29.10.2013 asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen uuden ilmeen saanutta Hyvinkään Karankadun autohallia. Tilojen kunnonkohotus saatiin aikaan syksyn aikana käyttöön otetun PomoPRO-koulutuksen 5S-työkalun avulla.


5S:llä parannetaan työympäristön ja toiminnan tuottavuutta sekä turvallisuutta vaihe vaiheelta. Eri vaiheiden auditointiin kehitetty tablettisovellus herätti tilaisuudessa kiinnostusta Hyrian yhteistyökumppanin Vizucom Oy:n ja Hyrian yhteisessä esittelypisteessä.


Tuottavuus ja työhyvinvointi on nostettu pääteemoiksi Hyrian tulevaisuuden johtamisen valmennusohjelmassa PomoPRO:ssa. PomoPRO-valmennusohjelman tavoitteena on, että siihen osallistuvien esimiesten kokonaiskuva johtamisen kentästä ja tulevaisuuden haasteista selkiytyy. PomoPRO on saanut syksyn aikana positiivisen vastaanoton ja sai sitä myös tiistain tilaisuudessa.


Lisätietoja


Lisätietoja 5S-työkalusta

Jarmo Piipponen, jarmo.piipponen (at) hyria.fi, puh. 040 760 8664


Lisätietoja PomoPRO-koulutuksista


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.