Ajankohtaista

19.1.2018 10.17

Opiskelu ei pääty enää valmistumiseen, vaan työllistymiseen: lanseeraamme HyriaRekry-palvelun

Hyria vastaa alueen yritysten tarpeeseen ja lanseeraa vuoden alussa HyriaRekry-palvelun. HyriaRekryn tärkein tavoite on auttaa yrityksiä kaikenlaisissa rekrytointitarpeissa eli yhdistää Hyrian opiskelijat, HRAKSin (tuleva Hyria säätiö) henkilöasiakkaat sekä työpaikkoja tarjoavat yritykset ja työnantajat. HyriaRekry-palvelu on ilmainen sekä työnhakijoille että työtä tarjoaville yrityksille. Toteutamme myös tulevan ammatillisen koulutuksen uudistuksen henkeä: Hyriassa opiskelu ei pääty enää valmistumiseen, vaan työllistymiseen. 

HyriaRekry ei ole vain palvelu, vaan koko opiskelijan opintojen läpi menevä polku. Sen aikana konkretisoidaan oman osaamisen kehittyminen, opitaan tärkeitä työnhakutaitoja sekä saadaan omaa urapolkua tukevaa ohjausta. Hyrian opiskelijat voivat käyttää palvelua vuoden ajan myös valmistumisensa jälkeen.

HyriaRekryn kivijalkana tulee olemaan jo valtakunnallisestikin toimiva mobiilisovellus Tiitus. Jokainen Hyrian opiskelija ja säätiön asiakas voi tehdä henkilökohtaisen osaamisprofiilinsa sovellukseen ja tehostaa sitä esim. kuvilla, videoilla sekä omilla sosiaalisen median sisällöillään. Tiitukseen keskitetään jatkossa kaikki Hyrian opiskelijoille tarkoitetut koulutus- ja oppisopimuspaikat, kesä- ja projektityöt tai vakituiset työpaikat. Työnantajat taas löytävät palvelun avulla juuri omaan tarpeeseensa ja heille sopivan osaajan ja persoonan.

HyriaRekry lanseerataan 24.1.2018

HyriaRekry lanseerataan näkyvästi Hyvinkään Työ&Elämä -rekrytointitapahtumassa 24.1.2018. Vuoden alusta HyriaRekry-palvelussa aloittaa rekrykoordinaattori Heidi Heikkinen, joka neuvoo ja auttaa yrityksiä ja myös etsii tarvittaessa sopivat henkilöt heidän tarpeisiinsa. HyriaRekry toimii myös yhteistyössä alueen henkilöstövälitysyritysten ja TE-palveluiden kanssa.

”HyriaRekryssä kiteytyy konkreettisesti visiomme toiminta-alueemme kehittäjänä: meidän tavoitteemme on saada opiskelijamme sekä yritysasiakkaamme kohtaamaan. HyriaRekryn avullamme osaajat ja työpaikat löytävät entistäkin paremmin toisensa. Opiskelemaan ei tulla siksi, että saadaan tutkinto, vaan juuri siksi, että päästään työelämään. Uskon, että tämän palvelun avulla palvelemme entistäkin paremmin alueemme yrityksiä”, summaa Hyrian asiakaspäällikkö Elina Oinaanoja.

Lisätietoja:

Hyria koulutus
Asiakaspäällikkö Elina Oinaanoja
elina.oinaanoja(at)hyria.fi
Puh. 040 760 9765


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.