Ajankohtaista

2.9.2011 15.03

Opiskelijoiden liikuntatapahtumassa ohjelmaa korkkarijuoksusta jalkapalloon!

Hyvinkään Torikadun pallokentillä järjestetään 7.9. klo 12-16 liikuntatapahtuma Hyria koulutuksen uusille opiskelijoille. Tapahtuma on osa uusien opiskelijoiden perehdyttämiskurssia, jonka avulla ryhmäytetään ja ohjataan opiskelijoita aloittamaan opintojaan ammatillisessa koulutuksessa. Liikuntatapahtuman tavoitteena on lisäksi luoda positiivista opiskeluhenkeä, ja parantaa opettajien ja opiskelijoiden kohtaamista. Tapahtumaan on tulossa arvioilta 800 osallistujaa.


Liikuntatapahtuma järjestetään Hyrian henkilökunnan sekä paikallisten nuoriso- ja urheilutoimijoiden avulla. Yhteistyöhön on saatu lisäksi mukaan Hyvinkään seurakunta ja paikallisia musiikki- ja liikunta-alan yrittäjiä.  Tapahtumajärjestäjien yhteistyöllä pyritään tarjoamaan nuorille monipuolisia liikunta- ja musiikkielämyksiä. Tapahtuman pääesiintyjä on Käsityöläiset -yhtye.


Hyrian eri yksiköt mittaavat paremmuuttaan jalkapalloturnauksessa. Jalkapalloturnaus järjestetään yhteistyössä Hyvinkään palloseuran kanssa. Joukkueita on koottu Hyrian eri toimipisteistä seitsemän kappaletta, ja liikuntatapahtuma huipentuu finaaliotteluun, jossa kruunataan paras jalkapalloileva Hyrian yksikkö.


Opiskelijoiden ryhmänohjaajille on myös liikuntatapahtuman aikana järjestetty kuntotestaus. Kuntotestauksen avulla ryhmäohjaajat voivat päivittää kuntonsa tilanteen, ja saada sen parantamiseen asiantuntevan reseptin kuntotestaajalta.


Lisätietoja

Hyria koulutus
opinto-ohjaaja
Jukka Jännetyinen
Puh.  050 365 2177
s.posti: etunimi.sukunimi(at)hyria.fi


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.