Ajankohtaista

26.4.2012 12.48

Opinnäyte kansainvälisesti

Merkonomiksi valmistuvat Sanna Rautiainen ja Paula Rinta-Harri Kauppalankadulta pääsivät tekemään opinnäytetyön KEM-projektin puitteissa. Tytöt tekivät liiketoimintasuunnitelman, jonka esittelivät Comenius-kokouksen yhteydessä Santiago de Compostelassa 18.-22.4.2012. Liikeideoita esittelivät myös saksalaiset ja slovenialaiset opiskelijat. Muiden maiden opiskelijoilla oli myös taitavia ja luovia yrittäjyyteen liittyviä esityksiä.

Santiagon kokoukseen osallistui yhteensä 80 opiskelijaa ja opettajaa kahdeksasta maasta.

Galicialainen emäntä Milagros Trigo Cercedan koulusta oli suunnitellut hienon ohjelman ja vieraat pääsivät tutustumaan Santiagon lisäksi A Coruñaan, Galician parlamenttiin,  Cesga-tietokonekeskukseen, nykytaiteen museoon jne.

”Ylitimme itsemme, kun uskalsimme puhua englantia 80 kuulijalle. Matka ylitti odotuksemme kaikin puolin ja oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiin.”, kommentoivat Sanna ja Paula opintomatkaansa.

opinnäyte-kansainvälisesti
Santiagon katedraali kuului pakollisiin tutustumiskohteisiin. Vasemmalta opettaja Päivi Maunula, opiskelijat Sanna Rautiainen ja Paula Rinta-Harri ja opettaja Taina Lojander.

Lisätietoja

Hyria koulutus
opettaja, yritystoiminta
Taina Lojander
puh. 050 415 3472
taina.lojander(at)hyria.fi

Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.