Ajankohtaista

3.4.2013 14.38

Olemme kumppaneita yritysten henkilöstökoulutuksissa

Liiketalouden ammatilliset tutkinnot taipuvat yritysten henkilöstökoulutuksen tarpeisiin

Hyrian eri alojen tutkintoja, tutkintojen osia ja koulutusmoduuleita voidaan yhdistellä ja valita joustavasti henkilöstökoulutuksiin.  Uudistuneet tutkintojen perusteet sisältävät useita valinnaisia tutkinnon osia, joilla voidaan syventää tai laajentaa henkilöstön ammattitaitoa.  Esim. liiketalouden ja logistiikan tutkintojen, talouden, myynnin ja markkinointiviestinnän ammattitutkintojen osia voidaan yhdistellä osaamistarpeiden mukaisesti.  

Tokmannin toimintaa kehittämässä


Hyria koulutus ja Tokmanni-konserni rakensivat yhdessä myymäläketjuille suunnatun myynnin ammattitutkinnon. Lähipäivillä jokaista aihealuetta alustaa myös Tokmannin asiantuntija. Näin saatiin Tokmannille ajankohtaiset asiat kulkemaan punaisena lankana läpi koulutuksen ja sisältö lähemmäksi jokaisen työtä. Myyjille on ollut ajattelua avartavaa tutustua logistiikkakeskuksen toimintaan ja prosesseihin osana koulutusta.

Tokmannin toimiintaa kehittämässä
Tokmanni tarjoaa henkilöstölleen useita eri tason reittejä jatkuvaan oppimiseen. Yrityksessä arvostetaan osaamista ja nähdään, että urapolut voivat kulkea moneen suuntaan.
Tokmannin henkilöstö on sitoutunutta ja kehityshakuista, minkä vuoksi koulutus- ja kehitystyö on ollut palkitsevaa. Erityisen arvokasta on ollut Tokmannin asiantuntijoiden panostus ja yhteistyö koulutuksen toteutuksessa. Yhteistyö Hyrian ja Hyrian oppisopimustoimiston sekä Tokmanni Akatemian kanssa on varmistanut että toteutukset vastaavat Tokmannin tarpeita ja odotuksia.
 

Colosé Finland ja Hyria yhteistyössä


Hyria ja Colosé Finland käynnistivät koulutusyhteistyön myynnin ja yrittäjän ammattitutkinnon toteutuksessa Colosélaisille.  On tärkeää, että Suomessa jo 45 vuotta toimineen sveitsiläisen Colosé - kosmetiikkasarjan maahantuojaorganisaation tavoitteet ja arvot näkyvät koulutuksen sisällössä ja toteutuksessa. Colosélaisilla on mahdollista tehdä merkittävä ura kosmetiikan parissa ja sitä tuetaan koulutuksin. Panostus koulutukseen varmistaa, että tuotteiden korkeat laatusertifioinnin vaatimukset sekä myynnin ja markkinointiviestinnän käytännön toimenpiteet tulevat tutuksi kauneuden ammattilaisille.

Colosé Finland ja Hyria yhteistyössä
Onnistunut lopputulos syntyi tiiviillä yhteistyöllä. Ahkera uurastus ja osaamisen kehittyminen palkittiin todistuksin ja diplomein sekä uudella ammatti-nimikkeellä: Colosé Professional Beauty Guide.
Onnistunut lopputulos syntyi tiiviillä yhteistyöllä.  Ahkera uurastus ja osaamisen kehittyminen palkittiin todistuksin ja diplomein sekä uudella ammatti-nimikkeellä: Colosé Professional Beauty Guide.

Yrityskohtainen koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden sisäiseen verkostoitumiseen, yrityksen ajankohtaisten painopisteiden ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen osallistujien henkilökohtaisen kehittymisen rinnalla, toteaa koulutuspäällikkö Erja Lakanen Hyriasta.  Vastuukouluttaja Outi Wahlsten Hyriasta korostaa, että henkilökohtaisella ohjauksella varmistetaan lisäksi, että koulutuksessa esille tuodut asiat hyödynnetään sekä henkilökohtaisessa tutkinnon suorittamisessa että liiketoiminnan kehittämisessä. Myös ryhmän koordinointi ja osallistujien sparraus on oppimistulosten kannalta olennaista, muistuttaa vastuukouluttaja Outi Wahlsten.

Kysy lisää henkilöstökoulutuksista: myynti(at)hyria.fi

Muita tarinoita kumppanuudesta:  www.hyria.fi/tyoelamapalvelut/asiakastarinat


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.