Ajankohtaista

8.9.2014 9.27

Ole mukana rakentamassa tulevaisuuden Hyriaa!

Hyria tarjoaa opiskelijoiden ja alueemme yritysten tarpeita vastaavaa koulutusta sekä kehittää aktiivisesti työelämää. Tässä onnistumme vain toimimalla tehokkaasti ja uudistamalla toimintaamme tulevaisuuden tarpeita ennakoiden!

Emme aio tehdä kehitystyötä pieniin porukoihin sulkeutuneina. Hyriassa toiminnan suunnittelu ja toimintatapojen kehittäminen on yhteistyötä, johon henkilöstön ja opiskelijoiden lisäksi osallistuu laaja joukko sidosryhmiämme.

Osallistu Hyrian verkkoaivoriiheen >>

Haastan Sinut mukaan, jotta pääsemme hyödyntämään ajatuksiasi ja näkemyksiäsi, kun teemme valintoja kehitystoiminnan painopisteiksi; miten viemme Hyriaa eteenpäin, jotta myös vuonna 2020 olemme ajan hermolla elävä koulutus- ja työelämän kehittäjäyhteisö? Nämä tulokset pohjautuvat tämän päivän valintoihin ja Hyrian yhteisiin toimintatapoihin päivittäisessä työssämme. Ensimmäisistä tuloksista kuulet jo lokakuun aikana.

Varaa 15 minuuttia aikaa ja osallistu aivoriiheen, jossa pääset kertomaan ajatuksesi omin sanoin ja arvioimaan muiden osallistujien ehdotuksia.

Osallistuminen tapahtuu nimettömänä. Lopuksi voit halutessasi osallistua Jopo-polkupyörän ja leffalippupakettien arvontaan.

Terveisin

Jarno Tuimala
toimitusjohtaja, Hyria koulutus Oy


Palaa otsikoihinKäytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.